Η κατάρα των Κένεντι: Βρέθηκε η σορός της Μέιβ – Συνεχίζονται οι έρευνες για τον γιο της

Η κατάρα των Κένεντι: Βρέθηκε η σορός της Μέιβ – Συνεχίζονται οι έρευνες για τον γιο της
Η Μέιβ Κένεντι Μακκίν μαζί με τον 8χρονο γιο της Facebook

Η άτυχη 40χρονη μαζί με τον 8χρονο γιο της έχασαν τη ζωή τους όταν το κανό στο οποίο επέβαιναν παρασύρθηκε από ισχυρά ρεύματα.

Δύτες βρήκαν το άψυχο σώμα της 40χρονης Μέιβ Κένεντι, η οποία έχασε τη ζωή της πριν από λίγες ημέρες όταν πήρε το κανό μαζί με τον 8χρονο γιο της για να πιάσουν μία μπάλα που είχε πέσει στο νερό, στο παραθαλάσσιο εξοχικό τους στο Μέριλαντ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το CNN, Τα μέλη μίας ομάδας κατάδυσης και διάσωσης εντόπισαν το νεκρό σώμα της Μέιβ σε νερό βάθους 7,5 μέτρων και περίπου 4 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι της.

Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να εντοπιστεί το άψυχο σώμα του 8χρονου γιου της.

Η άτυχη 40χρονη αγνοούνταν μαζί με τον μικρό της γιο από την προηγούμενη εβδομάδα, όταν το κανό στο οποίο επέβαιναν παρασύρθηκε από ισχυρούς ανέμους και δεν γύρισε ποτέ στην ακτή. 

Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, ένα αναποδογυρισμένο κανό που ταίριαζε με την περιγραφή εκείνου που αναζητούνταν βρέθηκε, χωρίς κανένα ίχνος των επιβατών του τριγύρω. 

Τα τελευταία 24ωρα τόσο η Μέιβ όσο και ο μικρός της γιος θεωρούνταν νεκροί.

Η κατάρα των Κένεντι

Ο θάνατος της νεαρής Σίρσε στάθηκε αφορμή για να ασχοληθούν ξανά τα αμερικανικά μέσα με την λεγόμενη “κατάρα των Κένεντι”.

Η οικογένεια Κένεντι, μια από τις μεγάλες οικογένειες της αμερικανικής πολιτικής ζωής, έχει βιώσει πολλές τραγωδίες.

Σημειώνεται ότι το 1963 ο Αμερικανός πρόεδρος Τζον Κένεντι δολοφονήθηκε με τρεις σφαίρες από τον Λη Χάρβει Όσβαλντ, στο Ντάλας του Τέξας.

Πέντε χρόνια αργότερα, το 1968 δολοφονήθηκε στο Λος Αντζελες ο αδερφός του και γερουσιαστής Ρόμπερτ-Μπομπ-Κένεντι. Μόλις έχει πάρει το χρίσμα των Δημοκρατικών για να διεκδικήσει την Προεδρία της χώρας.

Το Ιούνιο του 1999, ο Τζον Κένεντι, ο γιος του JFK χάθηκε όταν το ιδιωτικό του αεροσκάφος έπεσε στις ακτές του Ατλαντικού.

Μερικά χρόνια αργότερα, το 2012 η Μαίρη Ρίτσαρντσον Κένεντι βρέθηκε κρεμασμένη στο σπίτι της σε ένα από τα πιο πλούσια προάστια της Νέας Υόρκης.

Τον Αύσουστο του 2019 μια εγγονή του Ρόμπερτ Φιτζέραλντ Κένεντι, ,η Σίρσε Κένεντι Χιλ, μόλις 22 ετών, πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών, μέσα σε κτιριακό συγκρότημα το οποίο ανήκει στην οικογένεια στο Χαϊάνις Πορτ της Μασαχουσέτης,

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα