Βρήκε γαμπρό και έχασε καριέρα: Απέλυσαν αεροσυνοδό που δέχθηκε πρόταση γάμου εν πτήσει

Βρήκε γαμπρό και έχασε καριέρα: Απέλυσαν αεροσυνοδό που δέχθηκε πρόταση γάμου εν πτήσει

Η είδηση της απόλυσής της προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις μεταξύ των χρηστών των social media στην Κίνα, αφού κάποιοι τη χαρακτήρισαν απάνθρωπη.

Θα μπορούσε να είναι η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της, αν δεν είχε άσχημο επακόλουθο. Αεροσυνοδός των China Eastern Airlines δέχτηκε τον Μάιο πρόταση γάμου που της έκανε ο επί χρόνια αρραβωνιαστικός της κατά τη διάρκεια πτήσης και ενώ εκείνη ήταν σε υπηρεσία. Το βίντεο μάλιστα με το στιγμιότυπο έγινε viral, κάνοντας τον γύρο του διαδικτύου.

Το υλικό φαίνεται πως είδε και η διοίκηση της αεροπορικής, η οποία όπως φαίνεται επιφύλασσε ένα άσχημο γαμήλιο “δώρο” για τη μέλλουσα νύφη: την απόλυσή της. 

Η αεροσυνοδός έλαβε στις 10 Σεπτεμβρίου επιστολή από την εταιρεία, στην οποία της κοινοποιούσαν την απόλυσή της, εξαιτίας της εναέριας πρότασης γάμου.

Όπως μετέδωσε το Channel 8, η εταιρεία εξέφρασε ανησυχίες ότι η αεροσυνοδός παραμέλησε την ασφάλεια των επιβατών. «Η προσωπική ρομαντική συμπεριφορά προκάλεσε αναστάτωση στους επιβάτες και ήταν εξαιρετικά ανεύθυνη για την ασφάλεια των επιβατών» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην επιστολή.

Η είδηση της απόλυσης της αεροσυνοδού προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις μεταξύ των χρηστών των social media στην Κίνα, αφού κάποιοι τη χαρακτήρισαν απάνθρωπη, ενώ ορισμένοι σχολίασαν ότι η διαχείριση προσωπικών υποθέσεων εν ώρα εργασίας είναι λάθος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα