Η βουλευτής που γύρισε από τον θάνατο

default image

Η βουλευτής των Δημοκρατικών Γκάμπριελ Γκίφορντς, που είχε δεχθεί σφαίρα στο κεφάλι, βγήκε νικήτρια στην πιο σκληρή μάχη της ζωής της. Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες της (Pics)

Ήταν 6 Γενάρη όταν η Αμερικανίδα βουλευτής Γκάμπριελ Γκίφορντς έπεφτε αιμόφυρτη στο έδαφος από πυροβολισμό που δέχθηκε στο κεφάλι, κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στην Αριζόνα. Ο δράστης είχε καταφέρει να αφήσει πίσω του 6 νεκρούς και άλλους 10 τραυματίες.

Έξι μήνες μετά, η Γκίφορντς κατάφερε να σταθεί και πάλι στα πόδια της και να είναι υγιής. Σύμφωνα με τους γιατρούς πρόκειται για θαύμα που έχει καταφέρει να αναρρώσει πλήρως, αφού τον πρώτο καιρό η κατάσταση της υγείας της ήταν ικρίσιμη.

 

Όμως η Αμερικανίδα βουλευτής όσο περνούσε ο καιρός τόσο και καλυτέρευε και τελικά στα μέσα Απριλίου κατάφερε να βγει νικήτρια από το νοσοκομείο.

Παρ’ όλα αυτά, από τότε και μέχρι σήμερα δεν έκανε καμία δημόσια εμφάνιση, ούτε μίλησε σε κανένα μέσο ενημέρωσης για την περιπέτεια της.

 

Η πρώτη της εμφάνιση έγινε στις 23 Απριλίου όταν πήγε να δει τον αστροναύτη σύζυγο της Μάρκ Κέλλυ στην Φλόριντα να απογειώνεται για το διάστημα.

Τις πρώτες φωτογραφίες η Αμερικανίδα βουλευτής της δημοσίευσε την Κυριακή. Φαίνεται τελείως αλλαγμένη, χωρίς όμως να έχει ίχνος από τα τραύματα που έφερε στο κεφάλι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα