Υπέρ της υποψηφιότητας του Κρουζ, ο Τζεμπ Μπους

default image

Τον υπερσυντηρητικό Τεντ Κρουζ υποστηρίζει ο γιος και αδερφός πρώην προέδρων των ΗΠΑ, ο οποίος πριν λίγες εβδομάδες εγκατάλειψε την κούρσα για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος

Ο πρώην κυβερνήτης της Φλόριντα Τζεμπ Μπους ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι υποστηρίζει την υποψηφιότητα του υπερσυντηρητικού Τεντ Κρουζ για το προεδρικό χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, επιθυμώντας να σταματήσει τη “χυδαιότητα” του Ντόναλντ Τραμπ.

“Ο Τεντ είναι ένας σοβαρός συντηρητικός, ο οποίος απέδειξε την ικανότητά του να συνασπίζει τους ψηφοφόρους για να κερδίσει τις προκριματικές, όπως τις χθεσινές στη Γιούτα”, εξήγησε ο Τζεμπ Μπους σε ανακοίνωσή του, υπαινισσόμενος την πρόσφατη νίκη του γερουσιαστή του Τέξας έναντι του Ντόναλντ Τραμπ σ’ αυτή τη μικρή Πολιτεία της αμερικανικής Δύσης.

“Θέλω να είστε οι πρώτοι που μαθαίνετε ότι σήμερα υποστηρίζω τον Τεντ Κρουζ για πρόεδρο”, πρόσθεσε ο γιος και αδελφός πρώην προέδρων των ΗΠΑ. Υποστήριξε επίσης πως ο Τεντ Κρουζ είναι ο μοναδικός ρεπουμπλικανός υποψήφιος που μπορεί να κερδίσει την Χίλαρι Κλίντον, το φαβορί για το χρίσμα των Δημοκρατικών, στις προεδρικές εκλογές που θα διεξαχθούν στις 8 Νοεμβρίου.

Ο Τζεμπ Μπους εγκατέλειψε την κούρσα για το χρίσμα του κόμματός του τον περασμένο μήνα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα