Ζάμπια: Παρουσιαστής είπε ζωντανά πως το κανάλι τον έχει απλήρωτο

Ζάμπια: Παρουσιαστής είπε ζωντανά πως το κανάλι τον έχει απλήρωτο

Ο παρουσιαστής δήλωσε στον αέρα πως το κανάλι τον έχει απλήρωτο και αμέσως "έπεσε" μαύρο. Η ανακοίνωση του σταθμού, οι κατηγορίες και η νέα απάντηση.

Ένας παρουσιαστής ειδήσεων στην Ζάμπια είπε ζωντανά πως το κανάλι τον έχει απλήρωτο, με τον σταθμό να κόβει την εκπομπή στον "αέρα" και να ρίχνει κατευθείαν διαφημίσεις.

Συγκεκριμένα, ο Kabinda Kalimina, εργαζόμενος στο τηλεοπτικό κανάλι, ξεκίνησε κανονικά την εκπομπή του το περασμένο Σάββατο, αναφέροντας τις κορυφαίες ειδήσεις της ημέρας.

Ωστόσο, σταμάτησε ξαφνικά την ροή της εκπομπής, για να εκφράσει ένα παράπονο προς τους τηλεθεατές του. Ο παρουσιαστής πήρε μια βαθιά ανάσα και είπε:

"Πέρα από τις ειδήσεις, κυρίες και κύριοι, είμαστε άνθρωποι. Και πρέπει να πληρωνόμαστε. Δυστυχώς, στην KBN δεν έχουμε πληρωθεί".

Αμέσως "έπεσε" μαύρο στην οθόνη.

Το κανάλι KBN εξέδωσε αργότερα μια ανακοίνωση, μέσω της οποίας κατηγορεί τον παρουσιαστή ότι ήταν μεθυσμένος και αναφέρει ότι διεξάγει έρευνες για το περιστατικό.

Ο παρουσιαστής αρνήθηκε πως ήταν μεθυσμένος και ανέφερε σχετικά: "Επειδή οι περισσότεροι δημοσιογράφοι φοβούνται να μιλήσουν, δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να μιλούν".

Το βίντεο, πάντως, έγινε viral στα social media, ενώ οι χρήστες του twitter πήραν το μέρος του Kabinda Kalimina και επέκριναν το κανάλι για τη στάση του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΜΜΕ, social media, Τηλεόραση
SHARE:

24Media Network