10 χαλιά για να ζεστάνετε το υπνοδωμάτιο

10 χαλιά για να ζεστάνετε το υπνοδωμάτιο
Unsplash

Μπορεί ο καιρός τις ημέρες αυτές να είναι καλός αλλά ένα σωστό χαλί θα βοηθήσει στην απόκτηση της ιδανικής θερμοκρασίας στο υπνοδωμάτιό σας.

Το χαλί αποτελεί απαραίτητο στοιχείο σε κάθε υπνοδωμάτιο, όχι μόνο επειδή είναι πρακτικό, αλλά επειδή προσθέτει και σημαντική αισθητική αξία στον χώρο. Ανανεώστε την εσωτερική διακόσμηση του χώρου σας επιλέγοντας το ιδανικό χαλί που να ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας.

Βρείτε παρακάτω αυτό που σας ταιριάζει και δώστε εύκολα και γρήγορα χαρακτήρα και προσωπικότητα στο υπνοδωμάτιό σας.

Μοκέτα εκρού Σετ Barbados 69

Η Μοκέτα εκρού Σετ Barbados 69 πρόκειται για μια βραβευμένη και αγαπημένη ποιότητα μοκέτας. Πυκνή, αφράτη, με ευχάριστη αίσθηση, ικανή να σας χαρίσει μια φωλιά για τις ιδιαίτερες οικογενειακές ώρες παιχνιδιού ή χαλάρωσης. Η χρωματική της γκάμα θα φέρει φρέσκο αέρα σε όλους τους χώρους μιας σύγχρονης και μοντέρνας κατοικίας. Συνδυάζονται αρμονικά με κάθε είδους διακόσμηση, δημιουργώντας ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα.

Χαλί μηχανής Klonaras Velvet 5420 Rose

Το Χαλί μηχανής Klonaras Velvet 5420 Rose έχει βάρος 2.100gr/τμ και ύψος πέλους 10mm. Τα σχέδια του είναι μοντέρνα, κλασσικά και νεοκλασσικά και τα χρώματα του σύμφωνα με τις νέες διακοσμητικές τάσεις. Tο χαλί Velvet μπορεί να στολίσει και να αναδείξει το υπνοδωμάτιο σας.

Μοντέρνο Χαλί μάρμαρο CRAFT 23270-995

Αυτό το μοντέρνο χαλί μάρμαρο CRAFT 23270-995 συνδυάζει ένα σύγχρονο μοτίβο με μια πλούσια ροκ εμφάνιση και επομένως είναι ένα διαχρονικό επίκεντρο στο σαλόνι σας! Με τη λεπτή και γκρίζα παλέτα χρωμάτων, αύτο το χαλί θα βρει τη θέση του σε οποιοδήποτε στυλ εσωτερικού σχεδιασμού, δημιουργώντας μια αίσθηση υπέροχης πολυτέλειας μέσω του συνδυασμού γκρίζων γραμμών και μαρμάρου. Αποκτήστε κομψότητα υψηλής ποιότητας στο αγαπημένο σας δωμάτιο με αυτό το έργο τέχνης!

Χαλί Κιλίμι Ezzo Fiori 9097

Η πρωτοποριακή σειρά ezzo Fiori με το χαλί κιλίμι 9097 ξεχωρίζει χάρη στο design και τα χρώματά της καλύπτοντας διαφορετικές διακοσμητικές τάσεις. Τα tropical μοτίβα και τα jungle χρώματα θα δώσουν μια εξωτική πινελιά στο χώρο. Τα floral σχέδια και οι ήσυχες παστέλ αποχρώσεις θα φέρουν μια ανάσα δροσιάς το καλοκαίρι και μια νοσταλγική νότα το χειμώνα. Η υψηλή τους πυκνότητα και η μοναδική τους ευκρίνεια αποτυπώνουν με ζωγραφική σχεδόν λεπτομέρεια τα σχήματα και τις ιδιαίτερες χρωματικές μίξεις. Το χαμηλό πέλος, η απαλή υφή και η ιδιότητα που έχουν να διατηρούν τη θερμότητα τα καθιστούν ιδανικά για όλες τις εποχές του χρόνου.

Χαλί Κρεβατοκάμαρας (Σετ 3 Τμχ) Ezzo All Season

Μοντέρνα γεωμετρικά σχέδια και αφαιρετικά μονόχρωμα συνθέτουν τα χαλιά της σειράς ezzo Chroma. Διαθέτοντας πλούσια γκάμα χρωμάτων ανταποκρίνονται στις σύγχρονες διακοσμητικές τάσεις σε εκπληκτική τιμή. Τοποθετήστε τα στο σαλόνι, την κρεβατοκάμαρα, το βρεφικό και παιδικό δωμάτιο. Το frisee τους νήμα σε συνδυασμό με το χαμηλό τους πέλος αυξάνει την αντοχή και τη διάρκεια ζωής τους. Ιδανικά για όλες τις εποχές του χρόνου. Αντιστατικά για εύκολο σκούπισμα, πλενόμενα και ανθεκτικά στην καθημερινή χρήση.

KENTIA MARIO 12 Χαλί γούνας

To Χαλί KENTIA MARIO 12 με όψη γούνας αλεπούς δύο υλικών. Το ένα από οικολογική γούνα αλεπούς (Fox Fur) 85% Acrylic-15% Polyester 1300gr/m² και το άλλο από αντιολισθητικό υλικό Suede 110gr/m². Δίνει ομορφιά και ζέστη στο χώρο κατάλληλο για κρεβατοκάμαρα, σαλόνι και τραπεζαρία. Συστήνεται στεγνό καθάρισμα.

LA REDOUTE INTERIEURS Χαλί με ρίγες, Orso

Αφηρημένη έμπνευση για το χαλί με ρίγες Orso με πολύ μοντέρνα μοτίβα. Μια αποκλειστική δημιουργία της La Redoute Intérieurs. Κατασκευάζεται στο Βέλγιο από 100% πολυπροπυλένιο με τελείωμα με κρόσσια. Η ύφανση αυτού του χαλιού προσδίδει ανάγλυφη όψη και μπορεί να διαφέρει ελαφρώς στις διαστάσεις (+ ή – 5%)Το πολυπροπυλένιο είναι ένα συνθετικό υλικό με όψη που μοιάζει με αυτή ενός μάλλινου χαλιού. Με εύκολη συντήρηση, το χαλί από πολυπροπυλένιο είναι ανθεκτικό στις φθορές, τους λεκέδες και την υγρασία.

Χαλί Symmetry Living 120×180 Terrazzo

Χειροποίητο χαλί Symmetry Living Terrazzo σε μωσαϊκό ανάγλυφο σχέδιο σε natural φόντο που χαρίζει ποικιλία χρωμάτων. Κατασκευασμένο με την παραδοσιακή τεχνική hand-tufted που χάρη στον σχεδιασμό του ταιριάζει σε πολλά στυλ διακόσμησης. Στο καθιστικό σας στολίστε το χειροποίητο χαλί με ένα μουσταρδί, γκρι ή μπλε μονόχρωμο ριχτάρι και τα διακοσμητικά μαξιλάρια Senecio και Josette που θα δώσουν μια μοντέρνα designer trend ατμόσφαιρα.

Χαλί Σετ Κρεβατοκάμαρας Newhome Περτούλι

Είστε κλασικός τύπος; Τότε αυτό που αναζητάτε θα το βρείτε σίγουρα σε ένα χαλί όπως το σέτ κρεβατοκάμαρας Newhome από την συλλογή Περτούλι. Στην ποιότητα αυτή θα βρείτε σχέδια γεμάτα η περιφερειακά που μπορούν να συνδυαστούν εύκολα μεταξύ τους και συνιστούν μια διαχρονική επιλογή.

Χαλί NANIMARQUINA Melange

Η συλλογή NANIMARQUINA Melange εστιάζει στο χρώμα. Μοντέλα χαλιών που φέρνουν μια χαρακτηριστική, αρμονική, ρυθμική και ευαίσθητη πινελιά, με βασικό εργαλείο το χρώμα. Η συλλογή βασίζεται σε ένα σχέδιο που σας προσκαλεί να ζήσετε το χαλί, προσκαλώντας ανθρώπους ή έπιπλα στη μέση του αντί να είστε απλώς θεατές του κομματιού. Η συλλογή διαθέτει έναν άπειρο πλούτο αποχρώσεων, αναδεικνύοντας τη χρωματική αρμονία. Η καλλιτέχνιδα χρησιμοποίησε για άλλη μια φορά εξαιρετικά χρώματα, αυτή τη φορά εκπλήσσοντάς μας..

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα