Ανδρικά και γυναικεία αθλητικά παπούτσια για τρέξιμο με 50% έκπτωση

Διαβάζεται σε 3'
Ανδρικά και γυναικεία αθλητικά παπούτσια για τρέξιμο με 50% έκπτωση

Οι εκπτώσεις ξεκίνησαν πολύ δυναμικά. Επειδή, λοιπόν, αρκετοί βάλατε ως στόχο το 2023 να ξεκινήσετε αερόβια άσκηση, διαλέξαμε τα 5 αγαπημένα μας αθλητικά για τρέξιμο με έκπτωση 50%.

Για όλους εσάς που ξεκινήσατε ή θέλετε να ξεκινήσετε το τρέξιμο το 2023 ο βασικός εξοπλισμός που χρειάζεστε είναι ένα καλό και ποιοτικό αθλητικό παπούτσι για τρέξιμο.

Η περίοδος των εκπτώσεων είναι η ιδανικότερη για να επενδύσετε σε ένα αθλητικό παπούτσι στη καλύτερη δυνατή τιμή! Επωφεληθείτε άμεσα από τις παρακάτω προσφορές.

Ανδρικά Παπούτσια για Τρέξιμο Duramo Protect

Σε ακολουθούν σε ό,τι κι αν κάνεις και σε κάνουν να ξεχωρίζεις με στυλ. Αυτά τα adidas running παπούτσια έχουν δροσερή LIGHTMOTION επένδυση και ζεστό επάνω μέρος ιδανικό για τα χειμερινά runs ή τις προπονήσεις στο γυμναστήριο.

Ανδρικά Παπούτσια για Τρέξιμο Solarglide 5

Τα Solarglide 5 διαθέτουν κατασκευή υψηλών επιδόσεων, από την ενδιάμεση σόλα επιστροφής ενέργειας BOOST μέχρι το πλεκτό επάνω μέρος που στηρίζει το πόδι. Το adidas LEP 2.0 βοηθά στην καλύτερη εφαρμογή σε κάθε φάση του βηματισμού.

Γυναικεία Παπούτσια για Τρέξιμο Duramo Protect

Αυτά τα adidas running παπούτσια έχουν δροσερή LIGHTMOTION επένδυση και ζεστό επάνω μέρος ιδανικό για τα χειμερινά runs ή τις προπονήσεις στο γυμναστήριο.

Γυναικεία Παπούτσια για Τρέξιμο Performance Response Super 3.0

Όσο καλύτερη αίσθηση σου προσφέρουν τα παπούτσια σου, τόσο περισσότερο απολαμβάνεις το ραν σου. Αυτά τα adidas παπούτσια είναι σχεδιασμένα να σου χαρίζουν υψηλές επιδόσεις όπου κι αν βρεθείς. Συνδυάζουν Bounce στη φτέρνα και Bounce+ στο κάτω μέρος για άνεση και ελαστικότητα. Το ελαφρύ, δροσερό επάνω μέρος συνδυάζεται με την αντιολισθητική εξωτερική σόλα από καουτσούκ. Η προσχηματισμένη φτέρνα αγκαλιάζει το πόδι, ενώ ο μαλακός εσωτερικός πάτος προσφέρει απορρόφηση κραδασμών σε κάθε βήμα.

Γυναικεία Παπούτσια για Τρέξιμο Ultraboost 21

Γυναικεία Παπούτσια για Τρέξιμο από την adidas. Ανακάλυψε μαζί μας την τέλεια ισορροπία βάρους, απορρόφησης κραδασμών και επιστροφής ενέργειας. Ultraboost 21. Καλωσόρισε την απίστευτη επιστροφή ενέργειας.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version