Από εδώ αγοράζει όλη η Ελλάδα παπούτσια με 50-90% την Black Friday

Από εδώ αγοράζει όλη η Ελλάδα παπούτσια με 50-90% την Black Friday

Πάρα πολλοί άνθρωποι θέλουν να αγοράσουν ποιοτικά παπούτσια και μάλιστα σε πολύ οικονομικές τιμές. Αυτό όμως δεν είναι εύκολο να επιτευχθεί. Για αυτό και περιμένουν τη Black Friday έτσι ώστε να αγοράσουν παπούτσια με πολύ μεγάλη έκπτωση.

Πράγματι οι προσφορές στα παπούτσια τη Black Friday είναι πολύ καλές ιδιαίτερα στα ηλεκτρονικά καταστήματα (eshops) όπου και ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Αν θέλεις και εσύ να αγοράσεις παπούτσια με έκπτωση που ξεκινάει από 50% και φτάνει έως και 90% (τη Black Friday) τότε η λύση είναι μία και λέγεται www.opo.gr.

Τι σελίδα είναι το opo.gr

Πρόκειται για μια πλατφόρμα που συλλέγει παπούτσια από όλα τα καταστήματα του διαδικτύου. Έπειτα τα συγκεντρώνει σε μία μόνο σελίδα και εσύ μπορείς πολύ εύκολα να βρεις τα παπούτσια που σου αρέσουν από οποιοδήποτε κατάστημα και αν τα πουλάει.

Όλα τα παπούτσια από όλα τα sites συγκεντρώνονται σε ένα μόνο μέρος. Πραγματικά απίστευτο.

Γιατί ο κόσμος επιλέγει το opo.gr

  • Ευκολία αναζήτησης υποδημάτων: Όταν όλα τα παπούτσια που πωλούνται σε όλα τα eshops συγκεντρώνονται σε ένα μέρος, τότε η αναζήτησή τους είναι πραγματικά πολύ εύκολη υπόθεση.
  • Ποικιλία παπουτσιών: Η σελίδα διαθέτει χιλιάδες παπούτσια. Είναι κυριολεκτικά αμέτρητα. Πιο πολλά παπούτσια συγκεντρωμένα δεν θα βρεις σε κανένα eshop στην Ελλάδα.
  • Διαθέτει έξυπνα φίλτρα: Πώς θα σου φαινόταν να μπορείς να δεις απεριόριστα παπούτσια ακριβώς όπως τα θέλεις; Τώρα με τα έξυπνα φίλτρα μπορείς. Για παράδειγμα μπορεί να θέλεις να δεις μαύρα μποτάκια με κορδόνι, με χαμηλό τακούνι και σε στιλ αρβυλάκι. Τα έξυπνα φίλτρα του opo.gr θα σου βγάλουν απεριόριστα προϊόντα ακριβώς όπως τα ζήτησες.

Πώς το opo.gr θα σε βοηθήσει να βρεις παπούτσια με έκπτωση 50-90% την Black Friday;

Ειδικά για την ημέρα της Black Friday, το opo συγκεντρώνει όλες τις προσφορές που κάνουν τα πιο καλά eshops της χώρας μας. Οι προσφορές αυτές φιλτράρονται και όταν η έκπτωση είναι πολύ μεγάλη μπορείς να τη δεις στην ειδική συλλογή με τα Black Friday παπούτσια έκπτωση (50% έως 90%).

Όλες οι εκπτώσεις είναι απόλυτα πραγματικές. Μπορείς να βρεις αυθεντικές μάρκες σε τιμές που δεν θα το πιστεύεις. Και όμως είναι αλήθεια. Ισχύουν για τη Black Friday.

Με ποιο τρόπο βρίσκει τις καλύτερες εκπτώσεις;

Η ιστοσελίδα διαχειρίζεται έναν τεράστιο όγκο δεδομένων που αφορά παπούτσια από σχεδόν όλα τα eshops. Όταν λοιπόν ένα κατάστημα κάνει μια super προσφορά, το opo την εντοπίζει άμεσα και την παρουσιάζει στην ειδική σελίδα με τις πολύ μεγάλες εκπτώσεις τη Black Friday.

Αν για παράδειγμα ένα ζευγάρι μποτάκια πωλούνταν 100 ευρώ και τη μέρα της Black Friday το eshop ρίξει την τιμή στα 20 ευρώ, τότε αυτή η έκπτωση 80% θεωρείται πολύ μεγάλη επομένως τα παπούτσια θα εμφανιστούν στη συλλογή του opo με τις πολύ μεγάλες εκπτώσεις τη Black Friday που ξεκινούν από 50% και φτάνουν έως και 90%.

Τι παπούτσια θα βρεις;

Οι δημοφιλέστερες κατηγορίες υποδημάτων παρουσιάζονται παρακάτω.

  • Μποτάκια: δερμάτινα, συνθετικά, υφασμάτινα, με τακούνι, χωρίς τακούνι, με κορδόνια, με φερμουάρ, μάρκες αυθεντικές, μάρκες οικονομικές και άλλα πολλά.
  • Μπότες: Πολύ καλής ποιότητας μπότες για όλους (γυναικείες, ανδρικές παιδικές)
  • Sneakers: Είναι παπούτσια για κάθε μέρα. Διαθέτουν μαλακή και ελαστική σόλα και δεν κουράζουν τα πόδια. Θα βρεις χιλιάδες επιλογές.
  • Γόβες: Όλα τα είδη στα γοβάκια είναι διαθέσιμα. Με ψηλό τακούνι, με χαμηλό, με τακούνι πλατφόρμα, γόβες peep toe, γόβες μυτερές, στρογγυλές, κτλ.
  • Αθλητικά: Στα αθλητικά παπούτσια θα βρεις όλες τις γνήσιες μάρκες και μάλιστα σε πραγματικά χαμηλές τιμές. Θα βρεις παπούτσια αθλητικά running, για ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, τένις, γυμναστήριο, στίβο, και πολλά ακόμα.
  • Επίσημα ανδρικά: Μοντέλα με υψηλές προδιαγραφές ποιότητας αλλά και εκλεπτυσμένο γούστο. Θα βρεις πάρα πολλές επιλογές.
  • Oxfords γυναικεία: Όλα τα oxfords που είναι στη μόδα. Με τακούνι φλατ, με χαμηλό, με ψηλό καθώς και πολλές ακόμα προτάσεις.
  • Casual: Υποδήματα για την καθημερινότητα. Κατάλληλα για βόλτες, για ψώνια και γενικά για όλες τις δραστηριότητες. Θα βρεις ανδρικά, γυναικεία και παιδικά.

Εκτός από τα παπούτσια της λίστας, θα βρεις και πολλά άλλα είδη όπως γαλότσες, μοκασίνια, παντόφλες, πέδιλα, σανδάλια, boat shoes, σταράκια, μπαλαρίνες, κτλ. Το opo.gr έχει τα πάντα όσον αφορά τα παπούτσια.

Δεν θέλει κόπο… θέλει opo!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα