Δέκα φυλακές που μετατράπηκαν σε πολυτελή ξενοδοχεία

Δέκα φυλακές που μετατράπηκαν σε πολυτελή ξενοδοχεία

Οι πιο εντυπωσιακές μεταμορφώσεις κτιρίων φυλακών σε πολυτελή καταλύματα

Μπορεί μια φυλακή να αλλάξει σε ξενοδοχείο; Αν κρίνουμε από τις εικόνες που ακολουθούν, εγκαταλελειμμένα κτίρια μπορούν κυριολεκτικά να μεταμορφωθούν σε χώρους φιλοξενίας τουριστών, και μάλιστα πολλών αστέρων.

Ορισμένες εγκαταστάσεις έχουν αλλάξει πλήρως έτσι ώστε να μην είναι αναγνωρίσιμες, ενώ άλλες διατηρούν μέρος της αρχικής τους αισθητικής.

Δείτε παρακάτω δέκα φυλακές, οι οποίες μετατράπηκαν σε καταλύματα πολυτελείας:

FOUR SEASONS SULTANAHMET

Περιοχή: Κωνσταντινούπολη, Τουρκία

Δύσκολα κανείς θα μπορούσε να φανταστεί ότι το Four Seasons Sultanahmet ήταν φυλακή το 1918. Μάλιστα, οι παλιές ξύλινες πόρτες που οδηγούν στο λόμπι υπάρχουν ακόμα και έχουν κρατηθεί από εκείνη την περίοδο. Το ξενοδοχείο προσφέρει μια πολυτελή διαμονή, ενώ είναι κοντά σε μερικά από τα καλύτερα αξιοθέατα της περιοχής, όπως η Αγία Σοφία και το Topkapi Παλάτι.

HET ARRESTHUIS HOTEL

Περιοχή: Roermond, Ολλανδία

Το Het Arresthuis ήταν γνωστό ως μία από τις πιο εκφοβιστικές φυλακές και άνοιξε το 1862. Σήμερα, τα 105 κελιά έχουν μετατραπεί σε 40 μεγάλα και πολυτελή δωμάτια, ενώ ο κομψός επανασχεδιασμός τους έχει εξαφανίσει το παρελθόν του ξενοδοχείου. Ως επισκέπτες, μπορείτε να χαλαρώσετε στη σάουνα και το γυμναστήριο του ξενοδοχείου, να κάνετε βόλτα έξω στο αίθριο και τον κήπο με βότανα ή να κάνετε μια περιήγηση για να μάθετε περισσότερα για την ιστορία του.

OTTAWA JAIL HOSTEL

Περιοχή: Οτάβα, Καναδάς

Το Ottawa Jail Hostel του Καναδά ήταν η φυλακή του Carleton County από το 1962 έως το 1972. Μεγάλη τμήματα του κτιρίου έχουν παραμείνει στην αρχική τους κατάσταση, ωστόσο η διακόσμηση αλλάζουν εντελώς τη σύστασή του.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑ ΣΤΟ FORTUNEGREECE

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Fortunegreece
SHARE:

24Media Network