Φάκελος μπουρμπουλήθρα: Πίνεις φυσικώς ανθρακούχο μεταλλικό νερό ή σοδόνερο;

Φάκελος μπουρμπουλήθρα: Πίνεις φυσικώς ανθρακούχο μεταλλικό νερό ή σοδόνερο;

Μπορείς να φανταστείς ένα νερό που προκαλεί και φυσική ευεξία και τόνωση του οργανισμού και έχει υπέροχη γεύση και βοηθάει στην χώνεψη και το απολαμβάνει κάθε μέλος της οικογένειας σου; Το AQUA Carpatica δίνει τις απαντήσεις.

Στην παραλία με τρομερή ζέστη, ή στο βουνό ύστερα από μια εξαντλητική πεζοπορία. Στο τραπέζι για το κυριακάτικο μεσημεριανό με την οικογένεια ή για το γεύμα με όλους εκείνους που αγαπάμε, ένα μπουκάλι με δροσερό νερό είναι σημείο αναφοράς και “φάρος” μικρών ευτυχισμένων στιγμών.

Από την άλλη, το νερό είναι απαραίτητο συστατικό για τη λειτουργία κάθε συστήματος μέσα στον οργανισμό μας. Γνωρίζουμε πως το βάρος του σώματος μας κατά τα 2/3 αποτελείται από νερό. Σε καθημερινή βάση, μέσω του ιδρώτα, της ούρησης, των απεκκρίσεων και της αναπνοής, το σώμα μας χάνει τουλάχιστον 2 με 3 λίτρα νερό, μια ποσότητα που αυξάνεται ακόμα περισσότερο όταν καταναλώνουμε καφέ ή άλλα καφεϊνούχα ποτά.

Ένα φυσικώς ανθρακούχο μεταλλικό νερό όπως το AQUA Carpatica μπορεί να κάνει την απόλυτη διαφορά στην καθημερινότητα σου, καθώς σου χαρίζει ευεξία, πλήρη ενυδάτωση και ευχάριστη γεύση, χωρίς την προσθήκη νιτρικών. Τι διαφορά όμως έχει ένα φυσικώς ανθρακούχο μεταλλικό νερό από ένα κοινό σοδόνερο; Αυτό θα επιχειρήσουμε να αναλύσουμε στη συνέχεια.

Η μαγεία των Καρπάθιων Ορών

Φαντάσου μια απέραντη έκταση (120.000 τ.μ) με εκτεταμένα δάση από έλατα και βελανιδιές, στα οποία ζουν αρκούδες, λύκοι, λύγξ και αγριογούρουνα, με την βροχή να θρέφει κάθε μέρα τους φυσικούς πόρους και κάθε παραγωγική μονάδα (εργοστάσια, μεταφορές, καλλιέργειες) να βρίσκεται μακριά σε απόσταση πολλών χιλιομέτρων. Στο υπέδαφος αυτού του παρθένου τοπίου, υπάρχει μια γεωλογική δομή πλούσια σε φυσικό διοξείδιο του άνθρακα, με σχισμές ηφαιστειογενών πετρωμάτων που επιτρέπουν την ανάμειξη του με τα υπόγεια κοιτάσματα νερού. Το AQUA Carpatica είναι το απαύγασμα της φύσης στο μπουκάλι σου, είναι ο ορισμός της ευεξίας με μια γουλιά.

Hagop Kalaidjian

Τι διαφορά έχει το AQUA Carpatica από ένα απλό σοδόνερο

Αυτό που ορίζουμε ως “σοδόνερο” είναι τα απλά ή μεταλλικά νερό με βιομηχανική προσθήκη διοξειδίου του άνθρακα (CO2). σε ελεύθερη μορφή. Η ένωση του νερού (Η20) με το διοξείδιο του άνθρακα σχηματίζει ανθρακικό οξύ (Η2C03). Πρακτικά αυτό σημαίνει πως μια κοινή σόδα, είναι ένα νερό με όξινα στοιχεία που όχι μόνο δεν μειώνει την οξύτητα του γαστρικού οξέως που υπάρχει στο στομάχι σου μετά το φαγητό, αλλά σε ένα βαθμό την ενισχύει και μέσω της έκλυσης ανθρακικού και σου δίνει λανθασμένα την εντύπωση ότι “χώνεψες”.

Αξίζει να τονίσουμε πως τα νιτρικά στοιχεία που περιέχονται στα νερά, ανιχνεύονται επίσης και στη σύσταση λιπασμάτων. Τα αζωτούχα λιπάσματα εν προκειμένω, αποτελούν σημείο αναφοράς για τη διατροφή των φυτών, παράλληλα όμως είναι απόλυτα επιβλαβή για την ανθρώπινη υγεία και ρυπαίνουν το περιβάλλον.

Από την άλλη, τα φυσικώς ανθρακούχα φυσικά μεταλλικά νερά, τα οποία πηγάζουν από ένα υπέδαφος με σπάνια μικροβιολογική και χημική αγνότητα, περιέχουν πλούσια διττανθρακικά άλατα (διττανθρακικό ασβέστιο, διττανθρακικό μαγνήσιο, διττανθρακικο νάτριο). Τα συγκεκριμένα στοιχεία διαμορφώνουν έναν μηχανισμό φυσικής ανθράκωσης που εκλύει σιγά-σιγά το διοξείδιο του άνθρακά και αντισταθμίζουν την οξύτητα του γαστρικού οξέος. Καταναλώνοντας ένα φυσικώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό, χωνεύεις πραγματικά, άνετα και με μια ευχάριστη, φυσική γεύση, χωρίς καμία επίγευση.

Ένα φυσικό μεταλλικό νερό για όλη την οικογένεια

Είτε πρόκειται για μια τυπική σόδα, είτε για νερό με ηλεκτρολύτες, σε κάθε περίπτωση ανιχνεύονται έστω και μικρές ποσότητες νιτρικών στοιχείων. Κανένα παιδί, καμία μητέρα που κυοφορεί παιδί, κανένα μέλος οικογένειας δεν πρέπει να εκτίθεται σε προϊόντα με νιτρικά στοιχεία. Το σύνδρομο κυάνωσης των βρεφών – κάτι που αποτελεί τεράστιο πρόβλημα στις αγροτικές περιοχές, οι τερατογενέσεις, τα προβλήματα στον μεταβολισμό και στο κυκλοφοριακό, η αύξηση του ρίσκου στις καρκινογενέσεις, είναι μερικά από τα σοβαρά προβλήματα που προκαλούν τα προϊόντα που έχουν έστω μικρή περιεκτικότητα νιτρικών στον άνθρωπο.

Κατόπιν αυτού, πρέπει να τονίσουμε ότι 7 χώρες της Ευρώπης (συγκεκριμένα οι Γερμάνια, Γαλλία, Αυστρία, Ιταλία, Ισπανία, Πολωνία και Τσεχία) έχουν εκδώσει δημόσια σύσταση για ένα συγκεκριμένο επιτρεπόμενο όριο Νιτρικών στο νερό, όταν αυτό αφορά την κατανάλωση από τα μικρά παιδιά, τα βρέφη, τις εγκυμονούσες και τις θηλάζουσες. Ενώ το όριο για τους ενήλικες είναι 50mgr/L για τα βρέφη, τις εγκυμονούσες και τις θηλάζουσες υπάρχει Δημόσια Σύσταση να είναι maximum 10mgr/L ΝΟ3. Τo φυσικώς ανθρακούχο μεταλλικό νερό της AQUA Carpatica “απαντά” σε αυτό το σημαντικό πρόβλημα, μιας και στη σύστασή του έχει μηδέν νιτρικά ενώ ταυτόχρονα προσφέρει μια ακόμα πιο εμφατική “απάντηση”: Η φυσική αγνότητα στο νερό που καταναλώνουμε, είναι δικαίωμα για όλους.

Nερό για κάθε κύκλο της ζωής

Στο σπίτι μας, για τα παιδιά, τους γονείς, τους συντρόφους, τους συγγενείς, για κάθε άτομο που αγαπάμε, το να τους προσφέρουμε ένα ποτήρι δροσερό και εύγεστο νερό, είναι μια κίνηση αγάπης, είναι σαν ένα χαμόγελο κρυμμένο μέσα στην αγνή γεύση του AQUA Carpatica. Είναι αυτό που μας ενώνει στο ίδιο τραπέζι με όλους εκείνους που μας χαρίζουν χαρά.

Αξίζουμε ένα θρεπτικό, φυσικό (ανθρακούχο και μη) νερό για εμάς και για εκείνους που αγαπάμε. Αξίζουμε ένα προϊόν που στα 10 χρόνια της ιστορίας του έχει ήδη λάβει 50 βραβεία για την γεύση και την ποιότητα του, με τον Έλληνα τρίτης γενιάς Γιάννη Βαλβή να βρίσκεται στο τιμόνι της παραγωγής του. Αξίζουμε ένα νερό με φυσική γεύση – και καμία επίγευση- και φυσικά μεταλλικά στοιχεία, ένα νερό που ορίζει μια αμφίδρομη σχέση αγάπης. Αυτό είναι το AQUA Carpatica.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα