Φοιτητικό σπίτι. Τα e-shops που μπορείς να πληρώσεις σε δόσεις με χρεωστική

Φοιτητικό σπίτι. Τα e-shops που μπορείς να πληρώσεις σε δόσεις με χρεωστική

Αναγνωρίζοντας το μεγάλο κόστος που έχουν να διαχειριστούν οι γονείς, βρήκαμε πώς μπορεί κάποιος να εξοπλίσει πλήρως ένα φοιτητικό σπίτι “σπάζοντας” το κόστος στα τέσσερα.

Με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, γονείς και φοιτητές ξεκινούν μια ολόκληρη επιχείρηση -που μπορεί να διαρκέσει από μερικές ώρες μέχρι μέρες- για να βρουν το πρώτο τους σπίτι. Για μια ακόμα χρονιά, η εύρεση σπιτιού δείχνει να μην είναι καθόλου εύκολη, καθώς έρχονται και πάλι αντιμέτωποι με “φουσκωμένα” ενοίκια. Σύμφωνα με ανθρώπους της αγοράς, την τελευταία πενταετία οι τιμές των ακινήτων προς μίσθωση έχουν αυξηθεί κατά 20% συνολικά.

Τα έξοδα όμως δε σταματούν μόνο στην εξεύρεση φοιτητικής στέγης. Πρέπει σε ένα μικρό χρονικό διάστημα, να εξοπλίσουν το σπίτι τους με όλα τα απαραίτητα: από κρεβάτι, ντουλάπες, καναπέ, τραπέζι και καρέκλες μέχρι λευκά είδη και ηλεκτρικές συσκευές. Αναγνωρίζοντας ότι πρόκειται για ένα μεγάλο κόστος που καλούνται να διαχειριστούν από τη μια στιγμή στην άλλη οι γονείς, σκεφτήκαμε τρόπους για να τους διευκολύνουμε.

Χρήσιμη πιστεύουμε θα τους φανεί η δυνατότητα του Buy Now, Pay Later. Πρόκειται για μια έξυπνη και καινοτόμο μέθοδο πληρωμής που μας δίνει την ευκαιρία να πληρώσουμε με άτοκες δόσεις με τη χρεωστική μας κάρτα. Ουσιαστικά, οι γονείς θα μπορούν να αγοράσουν για τα παιδιά τους όλα όσα χρειάζονται τώρα και να τα πληρώσουν σιγά-σιγά, χωρίς να βγουν εκτός budget και χωρίς να επιβαρυνθούν με τόκους και πρόσθετες χρεώσεις.

Τη δυνατότητα του Buy Now, Pay Later στην Ελλάδα δίνει η νεοφυής ελληνική επιχείρηση, finloup. H finloup μας δίνει πλέον την επιλογή που δεν είχαμε μέχρι σήμερα, να μοιράσουμε δηλαδή το ποσό της αγοράς μας σε 4 άτοκες δόσεις, πληρώνοντας τη 1η δόση στο checkout εκείνη τη στιγμή και τις υπόλοιπες 3 δόσεις τους επόμενους 3 μήνες (1 δόση/μήνα) με τη χρεωστική μας κάρτα και χωρίς κάποια άλλη δέσμευση. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχουμε e-banking.

Μερικά από τα e-shops στην Ελλάδα που γονείς και μαθητές αξίζει να ρίξουν μια ματιά, τα οποία αποφάσισαν να διευκολύνουν τους πελάτες τους, προσφέροντας τη δυνατότητα πληρωμής με finloup είναι το Pennie που είναι από τα πιο γνωστά καταστήματα λευκών ειδών, το loomtoroom.gr που έχει δημιουργήσει και ειδική κατηγορία με προτάσεις για λευκά είδη αποκλειστικά για ένα φοιτητικό σπίτι, το Echo Deco που έχει ετοιμάσει ολοκληρωμένες προτάσεις για όλους τους χώρους ενός φοιτητικού σπιτιού όσον αφορά την επίπλωση και τη διακόσμηση,

το Inde Interiors που έχει τα πάντα για το σπίτι: από έπιπλα και διακοσμητικά μέχρι μικροσυσκευές, όπως τοστιέρες, βραστήρες και καφετιέρες, το lamp-shop.gr που έχει λευκές και ηλεκτρικές συσκευές.

Και το e-strom που προσφέρει μια μεγάλη συλλογή στρωμάτων σύγχρονης τεχνολογίας, αξιοποιώντας ελληνικές πρώτες ύλες, αλλά και κρεβάτια και άλλα έπιπλα για την κρεβατοκάμαρα. Δημιούργησαν επίσης, μια κατηγορία στο site τους αποκλειστικά με φοιτητικά πακέτα με έπιπλα, ώστε με ένα κλικ να “στήσουν” όλο το δωμάτιό τους.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικά από τα πιο απαραίτητα πράγματα για ένα φοιτητικό σπίτι που δεν πρέπει να λείπουν από καμία λίστα, τα οποία μπορούν οι φοιτητές να αποκτήσουν με 4 άτοκες δόσεις, πληρώνοντας με χρεωστική κάρτα και όχι πιστωτική.

#1 Τα πάντα για την κρεβατοκάμαρα

Η λίστα για την κρεβατοκάμαρα έχει σίγουρα κρεβάτι, κομοδίνο, συρτάρια, φωτιστικό, ένα χαλάκι και προαιρετικά κάποιο έξτρα κάθισμα όπως σκαμπό. Στο Echodeco.gr βρήκαμε έτοιμες προτάσεις, ώστε να εξοπλίσει κάθε φοιτητής εύκολα και γρήγορα το δωμάτιό του.

Βρείτε όλα τα φοιτητικά πακέτα της Echo deco

#2 Καναπές-κρεβάτι

Αν υπάρχει ένα προϊόν που αγοράζει η πλειοψηφία των φοιτητών, αυτό είναι ο καναπές-κρεβάτι. Και ο λόγος είναι απλός. Τα φοιτητικά σπίτι συνήθως δεν ξεπερνούν τα 40 τμ. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει χώρος για περισσότερα από ένα κρεβάτια. Έτσι, ο καναπές-κρεβάτι είναι η πιο έξυπνη λύση για τους φοιτητές, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν κάποιο οικογενειακό πρόσωπο ή φίλο.

Βρείτε καναπέδες-κρεβάτια στο inde.gr που δίνει τη δυνατότητα πληρωμής με finloup

#3 Ηλεκτρικές συσκευές και οικιακός εξοπλισμός

Πέρα από τις βασικές ηλεκτρικές συσκευές, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται το πλυντήριο, το ψυγείο και η κουζίνα, απαραίτητος για έναν φοιτητή είναι και οικιακός εξοπλισμός, όπως θερμαντικά σώματα και ηλεκτρικές κουβέρτες που θα κάνουν τη φοιτητική ζωή του λίγο πιο εύκολη.

Βρείτε ηλεκτρικές κουβέρτες εδώ

Βρείτε θερμαντικά σώματα εδώ

#4 Σεντόνια, πετσέτες, πάπλωμα

Αυτό είναι το τρίπτυχο των λευκών ειδών που πρέπει να εξασφαλίσει ένας φοιτητής πριν “ανοίξει” σπίτι. Και παρόλο που κάποιος μπορεί να τα χαρακτήριζε “μικροπράγματα”, η αλήθεια είναι ότι χρειάζεται ένα σεβαστό budget για να τα αποκτήσεις όλα. Γι’ αυτό επιλέξαμε μερικά που όχι μόνο είναι οικονομικά & ποιοτικά, αλλά που μπορούμε να πάρουμε με finloup και να “σπάσουμε” το κόστος του σε ένα ποσό πολύ πιο διαχειρίσιμο.

Βρείτε τις εδώ

Βρείτε το πάπλωμα εδώ

Βρείτε τα σεντόνια εδώ

#5 Μικροσυσκευές

Και λέγοντας μικροσυσκευές εννοούμε την τοστιέρα, την καφετιέρα, τον βραστήρα, το πιστολάκι για τα μαλλιά. Γιατί η λίστα των πραγμάτων για τα φοιτητικά σπίτια δεν τελειώνει στα έπιπλα.

Αποκτήστε όλες τις μικροσυσκευές με 4 άτοκες δόσεις με τη χρεωστική σας

Αποκτήστε καφετιέρα και άλλες μικροσυσκευές με 4 άτοκες δόσεις από τη χρεωστική σας

Βρείτε βραστήρες αυγών

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη μέθοδο πληρωμής της finloup εδώ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα