Μοναδικές ιδέες για το σαλόνι σου, το Α και το Ω ενός σπιτιού

Μοναδικές ιδέες για το σαλόνι σου, το Α και το Ω ενός σπιτιού
Σαλόνι GAND

Μήπως ήρθε η ώρα να μεταμορφώσεις τον χώρο σου;

Το σαλόνι του σπιτιού για τον κάθε ένα από εμάς έχει ιδιαίτερη σημασία. Είναι ο χώρος που περνάμε τις περισσότερες ώρες της ημέρας, που ξεκουραζόμαστε, που απολαμβάνουμε τις αγαπημένες μας σειρές και ταινίες, που διασκεδάζουμε καλώντας φίλους και συγγενείς. Πολλές φορές, όμως, τον ξεχνάμε και δεν του δίνουμε την προσοχή που χρειάζεται. Έχετε σκεφτεί, λοιπόν, ότι ίσως είναι ώρα να φροντίσετε λίγο παραπάνω το σαλόνι σας;

Για την μεταμόρφωση του σαλονιού δεν χρειάζεται φυσικά να ξοδέψετε μια περιουσία. Υπάρχουν λύσεις για όλες τις τσέπες και όλα τα γούστα. Στα έπιπλα GAND θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε σαλόνια με διθέσιο ή τριθέσιο καναπέ καθώς και γωνιακούς καναπέδες, κατασκευασμένους από τα πιο ποιοτικά υλικά και με δυνατότητα επιλογής των διαστάσεων αλλά και των χρωματισμών που ταιριάζουν στο δικό σας χώρο.

Είναι στο χέρι σας να επιλέξετε τη σύνθεση σαλονιού για το καθιστικό πάντα με γνώμονα τις ανάγκες και το προσωπικό σας στυλ. Είτε έχετε σκοπό να μετακομίσετε, είτε να μεταμορφώσετε το χώρο σας, η λύση ακούει στο όνομα GAND.

Κάτι αρχοντικό

Γωνιακό Σαλόνι Button

Αν είστε από εκείνους που θέλουν κάτι αριστοκρατικό και δεν συμβιβάζονται με τίποτε λιγότερο, τότε ένα λευκό γωνιακό σαλόνι Button με ανακλήσεις στην πλάτη από οικολογικό τεχνόδερμα θα σας ικανοποιήσει στο 100%. Οι μηχανισμοί που έχουν τοποθετηθεί στον καναπέ επιτρέπουν την άνετη χαλάρωση και ξεκούραση σε συνδυασμό με τα μαξιλάρια του καθίσματος σε buttone τεχνοτροπία. Ιδανικός για χαλάρωση στο maximum τα απογεύματα μετά το γραφείο.

Κάτι minimal

Καναπές Smith

Για αυτούς που ψάχνουν κάτι, απλό και συνάμα κομψό τότε ο διθέσιος καναπές Smith σε κλασική γραμμή με βάση από ξύλο καρυδιάς και με ύφασμα της επιλογής σας είναι ό,τι πρέπει. Μπορείτε να τον συνδυάσετε με τα υπόλοιπα έπιπλα στο σαλόνι σας, να διαλέξετε τις διαστάσεις του, ενώ το ύφασμά του είναι αδιάβροχο και αλέκιαστο.

Κάτι με χρώμα

Σαλόνι Rustic

Ωραίο το minimal, αλλά δεν είναι για όλους. Υπάρχουν κι εκείνοι που προτιμούν λίγο παραπάνω χρώμα στη ζωή τους. Ένα σαλόνι γωνία Rustic, θα ομορφύνει οποιοδήποτε σπίτι το και αν τοποθετηθεί, είτε αυτό είναι μοντέρνο είτε είναι σε κλασσικό στυλ. Το εμφανές ξύλο μασίφ στη βάση του είναι το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του, που το κάνει να διαφέρει από όλους πλέον τους συνηθισμένους καναπέδες. Για ξεκούραστες και fun στιγμές παρέα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.fun στιγμές παρέα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Κάτι αναπαυτικό

Γωνιακός καναπές Wave

Για εσάς που ψάχνετε κάτι πραγματικά αναπαυτικό για το σαλόνι σας έχει κατασκευαστεί ο εντυπωσιακός γωνιακός καναπές Wave από εκρού δέρμα. Με δύο μπράτσα σε κάθε τελείωμα με μπουτονέ τεχνοτροπία στο κάθισμα και μηχανισμούς ανάκλησης στην πλάτη για έξτρα χαλάρωση δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να σας απογοητεύσει.

Κάτι για την παρέα

Γωνιακό Σαλόνι Onar

Αν συνηθίζετε να καλείτε φίλους στο σπίτι χρειάζεστε ένα εργονομικό σαλόνι, στο οποίο θα μπορούν όλοι να καθίσουν αναπαυτικά. To γωνιακό σαλόνι Onar κατασκευασμένο σε πέντε ξεχωριστά κομμάτια, δίνει τη δυνατότητα να έχετε ανά πάσα στιγμή αλλαγή στη φορά του σαλονιού σας. Η τελική πινελιά μπαίνει από τα διακοσμητικά μαξιλαράκια που παρέχονται δωρεάν. Η κατασκευή του συγκεκριμένου σαλονιού γίνεται εξ ολοκλήρου στο εργοστάσιο της GAND και παρέχεται γραπτή εγγύηση 15 χρόνια.

Κάτι για προσωπική απόλαυση

Πολυθρόνα Theodor

Aν δεν ψάχνετε καναπέ και θέλετε απλά μια cozy και αναπαυτική πολυθρόνα για τα μάτια σας και μόνο, τότε η απάντηση ακούει στο όνομα Theodor. Η συγκεκριμένη πολυθρόνα αποτελεί μία από τις πιο επιτυχημένες στην αγορά, με εργονομικό και μοντέρνο σχεδιασμό. Για να ολοκληρωθεί η απόλαυση συνοδεύεται από ένα όμορφο σκαμπό.

Κάτι μοντέρνο

Σαλόνι Life

Αν πάλι θέλετε να μεταμορφώσετε εντελώς το παλιό σας σαλόνι, αντικαθιστώντας το με ένα νέο, σύγχρονο, τότε ο τριθέσιος και διθέσιος καναπές Life είναι η λύση που ψάχνατε. Σε μοντέρνα γραμμή από λευκό οικολογικό δέρμα, συνδυάζεται και με σκαμπό της ίδιας φιλοσοφίας για ένα σαλόνι που θα απολαμβάνετε κάθε φορά που επιστρέφετε σπίτι.

Όποια και να είναι η ανάγκη σας, το σίγουρο είναι πως τα έπιπλα GAND είναι έτοιμα να την ικανοποιήσουν. Στο κατάστημα με άριστη ποιότητα και ιστορία στο έπιπλο θα βρείτε όλα αυτά που ψάχνετε, σε προσιτές τιμές, μαζί με 15 χρόνια γραπτή εγγύηση. Ήρθε, λοιπόν, η ώρα για την αλλαγή που περιμένατε.


Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version