Ο premium καφές που θα σε “ταξιδέψει” με τρεις διαφορετικούς τρόπους στην Κολομβία

Ο premium καφές που θα σε “ταξιδέψει” με τρεις διαφορετικούς τρόπους στην Κολομβία

Τα Coffee Lab σου δίνουν την ευκαιρία να απολαύσεις έναν καφέ άλλου επιπέδου.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από έναν ποιοτικό καφέ. Έναν καφέ μοναδικό για να απολαμβάνεις μοναδικές στιγμές με μοναδικούς ανθρώπους. Τα Coffee Lab σου δίνουν την ευκαιρία να απολαύσεις όλα όσα περιγράψαμε παραπάνω, με μια παγκόσμια γευστική αποκλειστικότητα, έναν καφέ άλλου επιπέδου.

Μέχρι σήμερα η τάση στον καφέ ήταν οι μονοποικιλιακοί καφέδες από διάφορες χώρες. Τα Coffee Lab παρουσιάζουν έναν premium καφέ ο οποίος προέρχεται από την Κολομβία και συγκεκριμένα από την φάρμα El Poema, η οποία βρίσκεται σε υψόμετρο 1.400 μέτρα. Για πρώτη φορά, ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να απολαύσει ταυτόχρονα την ποικιλία Colombia Caturra σε τρεις διαφορετικές επεξεργασίες.

Natural

Κατά την επεξεργασία Natural, οι κόκκοι καφέ στεγνώνουν φυσικά στον ήλιο προσφέροντας του δυνατό σώμα και γλυκόπιοτη γεύση.

Honey

Μια παραδοσιακή τεχνική κατά την οποία οι κόκκοι προτού απλωθούν στον ήλιο ξεφλουδίζονται με αποτέλεσμα τα σάκχαρά τους να προσφέρουν ένα ισορροπημένο σώμα με επίγευση μελιού

Washed

Στη συγκεκριμένη επεξεργασία, οι κόκκοι βυθίζονται για 48-72 ώρες σε δεξαμενές νερού, χαρίζοντας τους μέτριο σώμα και ελαφριά οξύτητα εσπεριδοειδών.

Και όπως κάθε τι ξεχωριστό, έτσι κι αυτός ο ξεχωριστός καφές χρειαζόταν μια ξεχωριστή παρουσίαση. Έτσι κι έγινε.

photo. George Sakellariou

Η παρουσίαση έγινε με μια πολύ όμορφη εκδήλωση, στην οποία ο Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος της Coffee Lab Στέλιος Ρουμελιώτης, σύστησε σε franchisees, συνεργάτες αλλά και σε πρόσωπα της showbiz, την special edition ποικιλία Colombia.

photo. George Sakellariou

Για την παρουσίαση στήθηκε ένα σκηνικό που θύμιζε τη φάρμα El Poema στο οποίο ο ίδιος ο κος Στέλιος Ρουμελιώτης έδειξε το ταξίδι του καφέ από το χωράφι, σε ένα κατάστημα Coffee Lab. Μαζί του ο δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιαστής Θανάσης Βισκαδουράκης ο οποίος έδωσε το δικό του… salsa ρυθμό στη βραδιά. Οι καλεσμένοι έφυγαν με συλλεκτικά Panama hats, ζωγραφισμένα δια χειρός Βασίλη Μιχόπουλου.

photo. George Sakellariou

Η νέα ποικιλία είναι πλέον στα coffee points της Coffee Lab και περιμένει τον καταναλωτή για να τον ταξιδέψει με τρεις διαφορετικούς, γευστικούς τρόπους στην Κολομβία!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα