Oasis | Ψύκτες & Φίλτρα Νερού, η ποιότητα που σας αξίζει!

Oasis | Ψύκτες & Φίλτρα Νερού, η ποιότητα που σας αξίζει!

Εμπιστευτείτε τη μεγαλύτερη εισαγωγική - εμπορική εταιρεία σε ψύκτες

Οι ψύκτες νερού τα τελευταία χρόνια αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Είναι αδιαμφισβήτητα ο πιο πρακτικός τρόπος παροχής πόσιμου νερού σε χώρους που χρήζουν άμεσης πρόσβασης σε αυτό, όπως σπίτια, γραφεία, δημόσιους χώρους, γυμναστήρια, επιχειρήσεις, φροντιστήρια, εργαστήρια, εξοχικά, σχολές κλπ.

Αυτό, όμως, που κάνει τους ψύκτες νερού τόσο δημοφιλείς τα τελευταία χρόνια, είναι η δυνατότητά τους να παρέχουν εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε καθαρό - πόσιμο νερό, χωρίς την ανάγκη χρήσης πλαστικών μπουκαλιών, αλλά και την απαίτηση συχνού επαναγεμίσματος.

ADVERTISING

Σήμερα, οι ψύκτες νερού αποτελούν μια ζωτικής σημασίας πηγή ενυδάτωσης για τους ανθρώπους, προσφέροντάς τους έναν βιώσιμο και εύχρηστο τρόπο να παραμένουν ενυδατωμένοι και δραστήριοι στις καθημερινές τους συνήθειες. Ως εκ τούτου, θα μπορούσαμε να πούμε, πως συνιστούν ένα από τα βασικά στοιχεία της σύγχρονης κοινωνίας, αναβαθμίζοντας τόσο την καθημερινότητα των πολιτών, όσο και το περιβάλλον στο οποίο τοποθετούνται.

Πώς λειτουργεί ένας ψύκτης νερού;

Οι ψύκτες νερού είναι ουσιαστικά συσκευές, που παρέχουν πρόσβαση σε πόσιμο - κρύο νερό, χρησιμοποιώντας ηλεκτρική ενέργεια για την ψύξη και τη διανομή νερού, μέσω δύο βασικών τμημάτων: τη μονάδα ψύξης και τη μονάδα διανομής.

Η μονάδα ψύξης συντελείται από ένα σύστημα ψυκτικότητας και μια δεξαμενή που διατηρεί το νερό κρύο, ενώ η μονάδα διανομής διαθέτει μια βρύση ή ένα στόμιο για την εκροή του νερού. Τα περισσότερα νέα μοντέλα περιλαμβάνουν επίσης, θερμαντικό σύστημα, προσφέροντας και ζεστό νερό.

Κάθε μοντέλο ανάλογα με την κατηγορία στην οποία ανήκει, είναι δυνατόν να διαθέτει και επιπρόσθετα συστήματα, όπως φίλτρα νερού, αποθηκευτικό χώρο ψύξης προϊόντων, καντράν αλλαγής θερμοκρασίας του νερού, οθόνες LED, κ.α.

Σε όποια κατηγορία και αν ανήκουν ωστόσο, είναι γεγονός, πως η χρήση ψυκτών νερού φέρει πολλά πλεονεκτήματα σε σύγκριση με άλλες μεθόδους παροχής πόσιμου νερού.

Τα οφέλη που προσφέρουν οι Ψύκτες Νερού στον χώρο σας

Oasis | Ψύκτες & Φίλτρα Νερού, η ποιότητα που σας αξίζει!

Ένα από τα σημαντικότερα οφέλη που προσφέρουν οι ψύκτες νερού, είναι η ευκολία πρόσβασης σε ποιοτικό νερό. Αυτό, για παράδειγμα, σημαίνει, πως οι υπάλληλοι ενός γραφείου, οι ακροατές σε ένα σεμινάριο ή οι πελάτες ενός καταστήματος μπορούν να καταναλώσουν καθαρό νερό ανά πάσα στιγμή.

Συνδυαστικά με τη χρηστικότητα που προσφέρει η εγκατάσταση ενός ψύκτη νερού στον χώρο σας, είναι εξαιρετικά επωφελής σε σχέση με την αγορά εμφιαλωμένου νερού, ιδιαίτερα σε περιπτώσεις, όπου καταναλώνονται μεγάλες ποσότητες νερού.

Επιπλέον, ως μηχανήματα σύγχρονης τεχνολογίας εξελίσσονται διαρκώς, ώστε να παραμένουν φιλικά προς το περιβάλλον. Συμβάλλουν στη μείωση της χρήσης πλαστικών μπουκαλιών, ενώ για τη λειτουργία τους καταναλώνεται ελάχιστη ενέργεια.

Εγγυημένη διάρκεια χρήσης

Είναι σημαντικό οι ψύκτες να χρησιμοποιούνται με τρόπο τέτοιο, ώστε να εντείνεται η διάρκεια χρήσης τους. Βασική προϋπόθεση για να το πετύχετε αυτό είναι:

  1. Να διατηρείτε το μηχάνημα καθαρό με τακτικές συντηρήσεις.
  2. Για να αποφύγετε τη συσσώρευση στάσιμων νερών, συνιστάται να χρησιμοποιείτε τον ψύκτη τακτικά, ώστε να μη μένει αχρησιμοποίητος για μεγάλα χρονικά διαστήματα.
  3. Φροντίστε ο ψύκτης σας να βρίσκεται πάντα σε σημείο που δεν το χτυπάει ο ήλιος.
  4. Σε περιόδους που δεν χρησιμοποιείται, φροντίστε να αποσυνδέεται το μηχάνημα από την πρίζα, αφαιρώντας όλα τα υγρά που πιθανόν να έχουν παραμείνει στο δοχείο του.

Ψύκτες Νερού από την Oasis

Oasis | Ψύκτες & Φίλτρα Νερού, η ποιότητα που σας αξίζει!

Επιλέγοντας Ψύκτες Νερού Oasis, επιλέγετε εγγυημένη ποιότητα στα προϊόντα και τις υπηρεσίες που αναζητάτε. Με 20 χρόνια εμπειρίας στον χώρο, η εισαγωγική - εμπορική εταιρεία Oasis προμηθεύει τους πιο αξιόπιστους ψύκτες νερού σε όλη την Ελλάδα, συνδυάζοντας πάντα ποιότητα και τιμή. Στην Oasis βρίσκεται μία τεράστια γκάμα σε μοντέλα ψυκτών που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε σας απαίτηση, όπως ψύκτες νερού βρύσης, ψύκτες νερού δικτύου με φίλτρα, ψύκτες νερού φιάλης εμφιαλωμένου, ψύκτες νερού με παγομηχανή κ.α.

Ένα από τα σημαντικότερα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της Oasis όλα αυτά τα χρόνια, αποτελούν οι after-sale υπηρεσίες της εταιρείας. Εμπιστευτείτε την ομάδα των εξειδικευμένων τεχνικών της Oasis για να είστε σίγουροι, πως ο ψύκτης νερού ή το φίλτρο σας βρίσκεται πάντα σε άριστη κατάσταση λειτουργίας. Η εταιρεία προσφέρει πάντα γρήγορες και αποτελεσματικές λύσεις επιδιόρθωσης και συντήρησης των μηχανημάτων, καθώς διαθέτει το μεγαλύτερο απόθεμα ανταλλακτικών της αγοράς.

Αν βρίσκεστε σε αναζήτηση ενός αξιόπιστου και υψηλής ποιότητας ψύκτη ή φίλτρο νερού, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της ιστοσελίδα μας www.psyktes.gr ή επισκεφτείτε το φυσικό μας κατάστημα Ευριπίδου 14, στον Χολαργό.

Oasis | Ψύκτες & Φίλτρα νερού - 20 χρόνια πρωτοπορίας & εμπειρίας!

SHARE:

24Media Network