Όλα όσα περιμένουμε να δούμε στο φετινό Burger Fest

Όλα όσα περιμένουμε να δούμε στο φετινό Burger Fest

Η γαστρονομική γιορτή επιστρέφει για δύο τριήμερα στην ΑΓΟΡΑ του ΟΑΚΑ.

Με τη ζωή μας να επιστρέφει σιγά – σιγά σε μια κανονικότητα, επανέρχεται και η ανάγκη για μια φεστιβαλική εμπειρία. Και τι καλύτερο από μια εμπειρία, στην οποία πρωταγωνιστεί το αγαπημένο μας μπέργκερ. Ο λόγος για το Βurger Fest, ένα φεστιβάλ αφιερωμένο σε λαχταριστές και ζουμερές γαστρονομικές επιλογές, οι οποίες συνδυάζονται με καλή παρέα, δροσερή μπύρα, μουσικές, συναυλίες, stand up comedy και φυσικά γέλιο και χαρά.

Η μεγαλύτερη food συνάντηση της Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί για πέμπτη φορά, αυτή τη φορά σε έναν ολοκαίνουριο χώρο, στην ΑΓΟΡΑ του ΟΑΚΑ, ο οποίος έχει διαμορφωθεί με τις πλέον κατάλληλες προδιαγραφές, προκειμένου να είμαστε όλοι ασφαλείς και υγιής, ενόσω απολαμβάνουμε το αγαπημένο μας μπέργκερ.

Πότε ακριβώς θα γίνει αυτό; Από την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου έως την Κυριακή 3 Οκτωβρίου και από την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου έως την Κυριακή 10 Οκτωβρίου. Δηλαδή για δύο λαχταριστά και ζουμερά τριήμερα. Τα εισιτήρια είναι περιορισμένα και διατίθενται αποκλειστικά ηλεκτρονικά στο viva.gr. Γι’ αυτό μην χάνεις χρόνο.

Από το home edition στο “φεστιβαλ edition”

Το προηγούμενο έτος, το Βurger Fest: home edition αποτέλεσε μια εναλλακτική – υβριδική λύση στην πανδημία, επιτρέποντας στους λάτρεις του ωραίου μπέργκερ να συνεχίσουν να δοκιμάζουν νέες γεύσεις και δημιουργίες. Αντί για τα γνωστά κιόσκια, βέβαια, είχαν επιστρατευτεί τα delivery boxes. Ένα πρωτόγνωρο εγχείρημα, το οποίο ωστόσο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και το οποίο αγκαλιάστηκε από όλους τους μπέργκερ lovers.

Φέτος, ωστόσο, μαζί με το μπέργκερ επιστρέφουν και όλα όσα απαρτίζουν ένα καθωσπρέπει… φεστιβάλ. Κιόσκια, μουσικές, μπύρες, παρέες, γέλια και τραγούδια. Και φυσικά, από την στιγμή που μιλάμε για Burger Fest, πολλές και πλούσιες γαστρονομικές εμπειρίες.

Σε έναν καινούριο και ασφαλή χώρο, στην ΑΓΟΡΑ του ΟΑΚΑ, οι λάτρεις του μπέργκερ -και όχι μόνο- θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μοντέρνες γευστικές προτάσεις από τα καλύτερα και διασημότερα Burger House της Αθήνας. Κι όλα αυτά, παρέα με συναυλίες, dj set, comedy show, happenings και πολλή… όρεξη.

Τι θα δούμε στο φετινό Burger Fest

Η φετινή διοργάνωση θα διεξαχθεί σε δύο διαδοχικά Παρασκευο-Σαββατοκύριακα. Από την 1η έως τις 3 Οκτωβρίου κι από τις 8 έως τις 10 Οκτωβρίου (1-3/10 και 8-/10/10).

Το πάρτι, πάντα ευθυγραμμισμένο με τις ιδιαίτερες επιταγές της εποχής μας, ξεκινάει την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου με μια stand up comedy βραδιά, την οποία θα παρουσιάζει ο Ηλίας Φουντούλης. Μαζί του θα βρίσκονται και οι Άγγελος Σπηλιόπουλος, Σπήλιος Φλώρος, Κώστας Κρύος και Οδυσσέας Ντενίζ Ουρέμ. Αμέσως μετά στο stage θα βρεθεί ο πληθωρικός Cayetano.

Την επομένη, Σάββατο 2 Οκτωβρίου, η βραδιά -πάντα συνοδεία λαχταριστών μπέργκερ- θα ανοίξει με dj set του Phunk Sinatra. Στις 9.00 το βράδυ θα ανέβουν στη σκηνή οι Bejeezus, ενώ στις 10.45 θα ακολουθήσει ο ένας και μοναδικός Tonis Sfinos.

Το πρώτο μπεργκερο-τριήμερο ολοκληρώνεται την Κυριακή 3 Οκτωβρίου με dj set από τον Constantine Kalfakakos. Λίγο αργότερα, στο μουσικό stage θα ανεβούν οι RSN & THE Electric Quartet, παρέα με τον Mc Yinka, ενώ η βραδιά θα τελειώσει με τους νεανικούς και γεμάτη ενέργεια INCO.

Όμως, δεν τελειώσαμε εδώ. Κι αυτό, διότι ακολουθεί και δεύτερο τριήμερο, το οποίο ξεκινάει την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου με ακόμη ένα stand up comedy, κατά τη διάρκεια του οποίου ο Ηλίας Φουντούλης μαζί με τους Πάρι Ρούπο, Γιάννη Ρούσσο, Κωνσταντίνο Μπούρα Μπαϊμάκο και Άγγελο Κυριακίδη θα σας κάνουν να γελάσετε με την ψυχή σας. Στη συνέχεια, οι Street Outdoors θα ανέβουν στο stage για να κλείσει αυτή η τέλεια βραδιά.

Το Σάββατο 9 Οκτωβρίου, στο desk θα ξεκινήσει ο Mitch Darkstar, ο οποίος έπειτα θα δώσει την σκυτάλη στους Blend Mishkin και Roots Evolution, παρέα με την Sugahspank και τον BnC. Τη νύχτα θα απογειώσει ο δυναμικός Εισβολέας.

Το burger fest θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 10 Οκτωβρίου, με τον dj Snatch. Θα ακολουθήσουν στο μουσικό stage oι Jaguar Bombs, προτού κλείσουν το τριήμερο οι μοναδικοί Wedding Singers.

Διάλεξε ημέρα, ώρα και τραπέζι

Αφού διαλέξεις τη μέρα ή τις μέρες που θα επισκεφτείς το φεστιβάλ, επιλέξεις και την ώρα (από 2,5 έως 5 ώρες για να μην επικρατεί συνωστισμός) και βρεις τη θέση ή το τραπέζι που επιθυμείς (το φεστιβάλ θα είναι αποκλειστικά για καθήμενους), τότε δεν σε χωρίζει τίποτα -παρά μόνο μερικές ώρες- από το να δοκιμάσεις τα αγαπημένα σου burger.

Τα εισιτήρια είναι περιορισμένα και διατίθενται αποκλειστικά ηλεκτρονικά στο viva.gr. Γι’ αυτό μην χάνεις χρόνο. Εάν χρειάζεσαι επιπλέον πληροφορίες τότε μπορείς να επισκεφτεί το burgerfest.gr ή τις σελίδες του burger fest σε facebook και instagram.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα