Πώς θα συμβάλεις στην προσπάθεια για έναν κόσμο με λιγότερο πλαστικό μέσα απ’ τις συναλλαγές σου

Πώς θα συμβάλεις στην προσπάθεια για έναν κόσμο με λιγότερο πλαστικό μέσα απ’ τις συναλλαγές σου

Απολαμβάνουμε όλα τα προνόμια της λύσης Ticket Restaurant® ενώ παράλληλα στηρίζουμε την προσπάθεια για έναν κόσμο με λιγότερο πλαστικό.

Οι πληρωμές μέσω κινητών τηλεφώνων αποτελούν σήμερα μια ολοένα και πιο δημοφιλή λύση σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ η στροφή προς μια οικονομία χωρίς μετρητά φαίνεται να επιταχύνθηκε και από την πρόσφατη επιδημία. Τα mobile payments κέρδισαν έδαφος, τα smartphones μετατράπηκαν σε ψηφιακά πορτοφόλια και, πλέον, πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν ενεργά να απαλλαχθούν και από το περιττό πλαστικό στη ζωή τους.

Η Edenred, αφουγκραζόμενη τον παλμό των πελατών της και τις εξελίξεις της αγοράς, έρχεται να βοηθήσει με σύγχρονα εργαλεία όλους όσοι έχουμε δεσμευτεί να συνεισφέρουμε έμπρακτα στην περιβαλλοντική βιωσιμότητα μέσω της μείωσης του πλαστικού που χρησιμοποιούμε καθημερινά. Έτσι, λοιπόν, γίνεται η πρώτη εταιρεία που παρουσιάζει μία 100% ψηφιακή λύση στην ελληνική αγορά, την άυλη Ticket Restaurant® ZERO, κάνοντας παράλληλα ένα πολύ σημαντικό βήμα για την Ελλάδα, καθώς γίνεται η 5η χώρα, ανάμεσα στις συνολικά 46 του Ομίλου, που παρέχει μία 100% digital εμπειρία πληρωμών.

Εκτός, όμως, από το λανσάρισμα της άυλης Ticket Restaurant® ZERO και την επένδυση στην ψηφιοποίηση των υπηρεσιών της, η Edenred Ελλάδος προχωρά και σε μία ακόμη σημαντική και καινοτόμο κίνηση θέλοντας να επιταχύνει την πορεία της προς τη βιώσιμη ανάπτυξη και τη μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος. Έτσι, λοιπόν, από το 2ο τρίμηνο 2022, η εταιρεία προχωρά στη μετάβαση του συνόλου του χαρτοφυλακίου της σε κάρτες από ανακυκλωμένο πλαστικό, ενώ μέσα στα επόμενα τρία χρόνια, εκτιμάται ότι από την κίνηση αυτή θα εξοικονομηθούν 7,5 τόνοι πλαστικού.

Στην πράξη, η νέα αυτή άυλη κάρτα, δε διαφέρει σε τίποτα από την κάρτα Ticket Restaurant®, εκτός από το γεγονός ότι είναι 100% digital. Η Ticket Restaurant® ZERO είναι δηλαδή μια virtual κάρτα που εκδίδεται σε πραγματικό χρόνο, εξαλείφοντας τη χρήση πλαστικού και χαρτιού, απλοποιώντας τη διαδικασία ενεργοποίησης και φόρτισης, ενώ μπορούμε να την έχουμε πάντοτε μαζί μας, στο ψηφιακό μας πορτοφόλι. Η καινοτόμος τεχνολογία που εφαρμόζει η Edenred εξασφαλίζει χαρακτηριστική ευκολία στην έκδοση (σε λιγότερο από 24 ώρες) αλλά και τη δυνατότητα άμεσης ενεργοποίησης σε λιγότερο από ένα λεπτό, που βοηθά τις εταιρείες να εξελίξουν τις υπηρεσίες που προσφέρουν στους εργαζομένους τους. Ταυτόχρονα, προσφέρει απόλυτη ασφάλεια αλλά και υγειονομική προστασία (covid-free) μέσα από μία απόλυτα ανέπαφη εμπειρία.

Η άυλη κάρτα Ticket Restaurant® ZERO μπορεί να προστεθεί σε έως και 4 διαφορετικές συσκευές για πληρωμές μέσω κινητού τηλεφώνου, σε ένα από τα διαθέσιμα ψηφιακά πορτοφόλια Edenred Pay, Google Pay και Apple Pay, ενώ η χρήση της είναι απόλυτα ασφαλής καθώς η πρόσβαση στο κινητό γίνεται μόνο με τους κωδικούς πρόσβασής σου ή τα δικά σου βιομετρικά στοιχεία.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.ticketrestaurantzero.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα