Τα αποκριάτικα πάρτι που μπορείς να πας αυτό το Σαββατοκύριακο

Τα αποκριάτικα πάρτι που μπορείς να πας αυτό το Σαββατοκύριακο

Η Αθήνα βάφεται, ντύνεται, μεταμφιέζεται και διασκεδάζει. Εσύ θα λείπεις;

‘Χαρτοπόλεμος’ γίνεται εκεί έξω. Σερπαντίνες, στολές, μάσκες, και είμαστε μία ωραία, μεταμφιεσμένη ατμόσφαιρα. Τα πάρτι που διοργανώνονται εκεί έξω, ποικίλουν αναλόγως τα γούστα, τις διαθέσεις και τη hardcorίλα που χαρακτηρίζει τον καθέναν. Γι αυτό και εμείς είπαμε να τα συγκεντρώσουμε όλα σε ένα κείμενο, για να έχεις να διαλέξεις.

Για πάμε λοιπόν.

Σάββατο

Η φάση είναι Decadence

 

Για τους ορκισμένους αντιαποκριωνιστές, το Decadence είναι το place to be. Καλά, όχι ότι αν πας μεταμφιεσμένος θα σε διώξουν ή θα σε κοιτάνε περίεργα αλλά αν μη τι άλλο, θα έχεις και την επιλογή να μην πας ντυμένος και να μην σου την πουν. Ένας ακόμη λόγος για να πας εκεί μεταμφιεσμένος ή μη, είναι οι The Last Page που θα βρίσκονται στα decks. Ναι, στους δικούς μας Χρήστο Δεμέτη και Ηλία Αναστασιάδη αναφέρομαι.

Νύχτα τρόμου στο Blue Fox

 

Για δέκατη χρονιά, το ιστορικό πλέον μαρκέ πάρτι του Blue Fox έρχεται για να μας πείσει να βγάλουμε τον πιο τρομακτικό μας εαυτό, να τον πάμε μία βόλτα. Φέτος, για πρώτη χρονιά βρίσκονται στη διοργάνωση και οι Rollin’ Foxes, γεγονός το οποίο σημαίνει ότι όσοι επιλέξουν το συγκεκριμένο πάρτι, θα χορέψουν. Πολύ.

Trash-Trash-Trashformers στο Fuzz

Τι ζητάει από εμάς το συγκεκριμένο πάρτι αν θέλουμε να το επισκεφτούμε; Να πάρουμε δύο στολές και να τις συνδυάσουμε σε μία. Γιατί μπορούμε. Τι μουσική θα ακούσουμε εκεί όντας ντυμένοι κάτι που θυμίζει δύο ή περισσότερα (αναλόγως τη φαντασία) πράγματα; Φυσικά, 80’s, 90’s, 00’s.

Κυριακή

‘Έλα στο Cinderella

 

Το Cinderella ή αλλιώς η ντίσκο του Κολωνακίου που σου δίνει όλους τους λόγους του κόσμου για να πας και να λιώσεις το κορμί σου πάνω στο dance floor, έχει πάρτι αυτήν την Κυριακή και μας περιμένει. Ντυμένους. Θεματική δεν υπάρχει, καθότι σε όλα τα φαντεζί στέκια αρέσει η ποικιλία και τα χρώματα. Γι αυτό ντύσου, πάρε τη μάσκα σου και πήγαινε.

Η Chinatown στον Κύριο

 

Η πλατεία Μαβίλη θα γεμίσει την Κυριακή το βράδυ Κινέζους και Κινέζες πάσης προέλευσης και ενδυμασίας. Για δεύτερη χρονιά ο Κύριος στη Μαβίλη αναλαμβάνει να φέρει την Chinatown στην πλατεία Μαβίλη και να μας προσκαλέσει όλους να βγάλουμε τον πιο σχιστομάτη εαυτό μας και να τον πάμε να πιει ένα ποτό.

Η Rock πλευρά της Αποκριάς

 

Το ιστορικό Rock ‘n’ Roll της οδού Λουκιανού επέστρεψε φέτος και μπαίνει δυναμικά στη νυχτερινή Αθήνα υπενθυμίζοντας τα θρυλικά αποκριάτικα πάρτι του. Επιστράτευσε λοιπόν, τη διάθεσή σου γιατί την Κυριακή δεν προβλέπεται να κοιμηθείς νωρίς αν αποφασίσεις να την περάσεις στο Rockl ‘n’ Roll. Προσοχή, προσοχή: Η είσοδος στο πάρτι της Κυριακής απαιτεί στολή. Γι’ αυτό, αν δεν έχεις ακόμη νοικιάσει ή αγοράσει στολή, τώρα είναι η ώρα.

Kill Emil και το Superfly σε ρυθμούς cumbia

 

Από τις 21.30 και μετά η Κούβα και γενικότερα η Λατινική Αμερική κατεβαίνουν στο Παγκράτι και τα κάνουν όλα ένα αποκριάτικο λαμπόγυαλο. Θες να είσαι εκεί όταν συμβεί αυτό; Δεν έχεις παρά να βάλεις τη στολή σου και να πας. Σερπαντίνες μην ξεχάσεις να πάρεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα