Τα καλύτερα δώρα Χριστουγέννων για παιδιά

Τα καλύτερα δώρα Χριστουγέννων για παιδιά
Pexels

Ετοιμαστείτε να χαρίσετε χαμόγελα, χαρά και ενθουσιασμό σε μικρά και μεγάλα παιδιά.

Έχει φτάσει αυτή η περίοδος του χρόνου που πρέπει να ξεκινήσετε την έρευνα για τα δώρα Χριστουγέννων. Είτε ψάχνετε ένα δώρο για το παιδί σας, είτε για το ανιψάκι ή το βαφτιστήρι σας, η διαδικασία πρέπει να είναι διασκεδαστική. Δεν παύει, όμως, να είναι χρονοβόρα και αγχωτική. Η ανησυχία αν θα του αρέσει ή αν θα είναι αυτό που ονειρεύεται μας κάνει συνήθως διστακτικούς και οδηγούμαστε σε κλασικές επιλογές δώρων.

Επιλέξαμε, λοιπόν, με προσοχή τα καταστήματα στα οποία θα βρείτε τα πιο ωραία και πρωτότυπα δώρα που θα κάνουν τα προσωπάκια τους να λάμψουν από χαρά και θα αιχμαλωτίσουν το ενδιαφέρον τους.

Στο moustakastoys.gr θα βρείτε α καλύτερα ξύλινα παιχνίδια της Hape με επιλογές ανάμεσα σε παιχνίδια δραστηριότητας σε εκπαιδευτικά αλλά και επιτραπέζια. Τραινάκια, κατασκευές αλλά και μουσικά όργανα, οι επιλογές είναι απεριόριστες.


Στο etoy.gr με την επιλογή του Harry Potter Αόρατου Μανδύα θα εντυπωσιάσετε το παιδί που θα λάβει το δώρο. Θα κατεβάσει την εφαρμογή WOW! STUFF, θα φορέσει το μανδύα και θα τραβήξει φωτογραφίες και βίντεο ως αόρατος μπροστά σε διαφορετικά φόντο από τις ταινιές για να εντυπωσιάσει τους φίλους του.

Στο touvlakia.gr επιλέξτε ανάλογα με την ηλικία ένα από τα LEGO® Education. Ειδικά εργαστήρια και δράσεις διδάσκουν στους μικρούς μας φίλους έννοιες μαθηματικών, φυσικής, ρομποτικής απλά και εύκολα μέσα από το παιχνίδι. Δεν υπάρχει παιδί που δεν θα εντυπωσιαστεί και θα αφιερώσει εποικοδομητικές ώρες στη κατασκευή των Lego.

Στο trampolino.gr όπως λέει και το όνομά του θα βρείτε τη καλύτερη επιλογή για τη διασκέδαση των παιδιών, ανεξαρτήτως ηλικίας, στον κήπο του σπιτιού τους. Επενδύστε σε ένα τραμπολίνο για απίστευτες ώρες χαράς, γέλιου αλλά και ταυτόχρονης άθλησης.


Στο toyguru.gr για τους πιο μικρούς φίλους μας επιλέξτε ένα πλαστικό σπιτάκι στο οποίο το παιδί θα πλάσει ιστορίες και θα περάσει όμορφα μόνο του ή με παρέα.

Στο babycars.gr θα βρείτε μεγάλη επιλογή από αυτοκίνητα, ποδήλατα, πατίνια. Ότι και αν επιλέξετε ένα είναι σίγουρο, ότι το παιδί θα ενθουσιαστεί και θα ξεκινήσει άμεσα τις βόλτες μέσα ή έξω απ, το σπίτι.

Στο blabla.gr θα βρείτε από ηλεκτροκίνητα μέχρι παιχνίδια εξωτερικού χώρου, επιτραπέζια, κουκλοθέατρα και gaming gadgets. Εμείς επιλέξαμε για εσάς τα υπέροχα τηλεκατευθυνόμενα τα οποία θα απασχολήσουν δημιουργικά το παιδί.

Το να κάνετε την κατάλληλη επιλογή για το μικρό σας παραλήπτη ενόψει των Χριστουγέννων θέλει χρόνο. Επισκεφτείτε από την άνεση του σπιτιού σας τα παραπάνω online shops με είδη για παιδιά, και ανακαλύψτε το δώρο που θα του προσφέρει χαρά στις φετινές γιορτές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα