Τα κομμάτια ‘κλειδιά’ που θα αναβαθμίσουν το σαλόνι σας

Τα κομμάτια ‘κλειδιά’ που θα αναβαθμίσουν το σαλόνι σας

Οι σωστές επιλογές στα έπιπλα και τα διακοσμητικά του σαλονιού δημιουργούν ένα περιβάλλον που θέλετε να απολαμβάνετε καθημερινά.

Πόσες φορές έχετε γυρίσει στο σπίτι έπειτα από μία κουραστική ημέρα και το μόνο που θέλετε είναι να βγάλετε τα παπούτσια σας και να ξαπλώσετε στον καναπέ σας για να απολαύσετε λίγες στιγμές χαλάρωσης και περισυλλογής. Και πόσες ακόμα το σαλόνι σας έχει γεμίσει με φίλους και ατελείωτες συζητήσεις. Το σαλόνι είναι ο χώρος του σπιτιού που έχει ρόλο διττό. Φιλοξενεί τη μοναξιά σας αλλά και τις μεγάλες παρέες σας. Είναι το κεντρικό σημείο του σπιτιού, η πρώτη γεύση που παίρνει οποιος διαβεί το κατώφλι σας για αυτό και η διακόσμηση πρέπει να αντανακλά το προσωπικό σας στιλ αλλά και να είναι ένας χώρος λειτουργικός που κάνει τη ζωή σας ευκολότερη. Χρειάζεστε και στιλ και άνεση. Όλα μπορούν να συνδυαστούν με τις σωστές αγορές και τις στρατηγικές κινήσεις που θα κάνετε ως προς το διακοσμητικό κομμάτι της υπόθεσης “σαλόνι”.

Η ποικιλία που θα βρείτε στο κατάστημα επίπλων GAND θα σας λύσει τα χέρια αφού υπάρχουν έπιπλα για κάθε γούστο, για κάθε στιλ και για κάθε ανάγκη. Το πρώτο που πρέπει να κάνετε είναι να εξετάσετε πολύ προσεκτικά το χώρο σας. Να δείτε τι χώραει και πού και να εντοπίσετε τυχόν δυσκολίες, όπως είναι το μέγεθος του δωματίου. Κανένα άγχος και καμία άσχημη σκέψη. Υπάρχουν έπιπλα που ταιριάζουν στο χώρο σας. Αν ο χώρος δεν είναι περιοριστικός οι γωνιακοί καναπέδες είναι ιδανική επιλογή γιατί ‘’κουμπώνουν’’ εξαιρετικά και αφήνουν αρκετό χώρο ελεύθερο.

Γωνιακός καναπές Smalto

Σε στιλ τσέστερφιλντ δίνει στιλ και δείχνει πως ο ιδιοκτήτης του έχει άποψη και χαρακτήρα στη διακόσμηση. Το γκρι χρώμα είναι πολύ εύκολο ως προς τους συνδυασμούς. Κανένας περιορισμός.

Σαλόνι Linen

Γωνιακό σαλόνι Linen με το στοιχείο που το ξεχωρίζει να είναι το μασίφ ξύλο στη βάση του καναπέ και το λεπτό μπράτσο για περισσότερο ωφέλιμο χώρο στο κάθισμα του σαλονιού. Έχει τοποθετηθεί μεταλικό πόδι στήριξης για μεγαλύτερη αντοχή, συνδυάζεται τέλεια με το ξύλο αλλά και με τα υπόλοιπα έπιπλα στο σπίτι. Τα μαξιλάρια είναι πολύ αναπαυτικά και σχεδιασμένα να σας ξεκουράζουν.

Αν πάλι ο χώρος είναι μικρότερος οι επιλογές δεν είναι λιγότερες αφού οι διθέσιοι καναπέδες της εταιρείας GAND είναι εδώ για να διαλέξετε.

Καναπές Willy

Ο καναπές Willy, διακρίνεται για το design και την ποιότητα του. Στο τελείωμα του καναπέ διακρίνεται το ξύλο μασίφ που του χαρίζει περισσότερο στιλ. Το ύφασμα είναι αδιάβροχο αλέκιαστο και διατίθεται σε πολλά χρώματα, ανάλογα με το προσωπικό σας γούστο. Θέλετε μια πιο κλασική εναλλακτική; Καναπές Smith σε κλασική γραμμή με βάση από ξύλο καρυδιάς και με ύφασμα της επιλογής σας.

Οι πολυθρόνες είναι έπιπλα που πρέπει να υπάρχουν σε κάθε σαλόνι, ανεξαρτήτως μεγέθους και στιλ διακόσμησης. Μια πολυθρόνα είναι ικανή να αλλάξει όλο το ύφος και τη διακόσμηση σε ένα καθιστικό, χαρίζοντας παράλληλα μοναδικές στιγμές ανάπαυσης σε εσάς και τους καλεσμένου σας. Γεμίζουν τον χώρο χωρίς να τον φορτώνουν. Να θυμάστε πως δεν είναι απαραίτητο να κάνουν σετ με τα υπόλοιπα έπιπλα του καθιστικού.

Πολυθρόνα Coubert

Ανατομική πολυθρόνα Coubert με μοναδικό design. Είναι ιδανική επιλογή και για πιο μοντέρνα σαλόνια αλλά και για εκείνα που έχουν έντονες ρετρό πινελιές.

Πολυθρόνα – σκαμπό Sofia

Πολυθρόνα Sofia αναπαυτική με σκαμπό για τα πόδια σας, για περισσότερη χαλάρωση. Βάζουμε και στοίχημα πως τις περισσότερες ώρες που θα βρίσκεστε στο σπίτι θα τις περνάτε στην πολυθρόνα σας.

Πολυθρόνα Truman

Μοντέρνα πολυθρόνα Truman σχεδιασμένη με μια ρετρό αίσθηση. Οι ίδιες γραμμές της στα ξύλινα μπράτσα και στηρίγματά της την τοποθετούν στη λίστα με τις διαχρονικές επιλογές.

Σαλόνι χωρίς τραπέζι γίνεται; Δε γίνεται. Πρακτικό έπιπλο που σας δίνει τη λειτουργικότητα που χρειάζεστε.

Τραπεζάκι Krain

Τραπεζάκι σαλονιού Krain κατασκευασμένο από λάκα γυαλιστερή με έξυπνους αποθηκευτικούς χώρους. Αποτελείται από δύο συρτάρια βαθιά τα οποία διαθέτουν μηχανισμούς με φρένα για καλύτερη λειτουργία. Όπως ήδη έχετε καταλάβει αν χρειάζεστε περισσότερους αποθηκευτικούς χώρους το τραπέζι αυτό είναι η μία πολύ καλή επιλογή.

Τραπεζάκι Cross

Τετράγωνο και με πολύ μοντέρνα σχεδίαση. Τα στηρίγματά του είναι το ”δυνατό” διακοσμητικό του στοιχείο. Ακόμα κι αν η γενικότερη αισθητική του χώρου είναι πιο κλασική μπορεί να ταιριάξει.

Τραπεζάκι Different

Το τραπεζάκι Different σε μοντέρνα γραμμή από ξύλο αμερικάνικης καρυδιάς και μαύρο τζάμι αποτελείται από δύο συρτάρια στις άκρες του και είναι η αγορά που πρέπει να κάνετε αν το σαλόνι σας δεν είναι αυτό που λέμε ”γήπεδο”. Είναι μακρόστενο με αποτέλεσμα να χωρά σε όσα τετραγωνικά κι αν έχετε στη διάθεσή σας. Και τελειώνουμε με τα μοντέρνα και εργονομικά σχέδια συνθέσεων καθιστικού έτοιμων να καλύψουν τις ανάγκες του σαλονιού σας.

Συνθέσεις Καθιστικού Tornato

Σύνθεση τοίχου Tornato για την τηλεόραση και όχι μόνο. Ένα έπιπλο από ξύλο καρυδιάς με πολλές επιλογές και για τηλεόρασή αλλά και για αποθήκευση διάφορων αντικειμένων στις βιτρίνες και στα συρτάρια της βάσης.

Συνθέσεις καθιστικού Cape town

Σύνθεση Cape town, μία πολύ καλή ιδέα για το καθιστικό σας με πολύ μεγάλα επιτοίχια ράφια μία βάση από σύνθεση με ευρύχωρα συρτάρια και στον άλλο τοίχο πολλά μικρά κουτάκια για διακοσμητικά αντικείμενα και δύο πολυθρονάκια για την απόλυτη χαλάρωση.

Συνθέσεις καθιστικού Iraion Χ

Σύνθεση καθιστικού Iraion από λευκή λάκα με αμερικάνικη φυσική καρυδιά. Αποτελείται από μία βάση με τέσσερα συρτάρια σε πολύ μοντέρνο σχεδιασμό ένα κρεμαστό ντουλάπι οβάλ και ακόμα δυο ράφια τοίχου σε σχήμα S. Κομψό και πολύ εκκεντρικό.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version