Τα πιο ιδιαίτερα γούρια για ένα τυχερό 2023

Τα πιο ιδιαίτερα γούρια για ένα τυχερό 2023

Σας βρήκαμε τα πιο ώραια γούρια να προσφέρετε σε αυτές τις γιορτές.

Για να χαρίσετε αυτά τα Χριστούγεννα στους αγαπημένους φίλους σας και να τα προσφέρτε στα καλέσματα για πιο τυχερα ξεκινήματα.

Χριστουγεννιάτικο Γούρι Ρόδι Καλή Τύχη Καράβι Χειροποίητο

Επιτραπέζιο χειροποίητο Χριστουγεννιάτικο γούρι ρόδι για καλή τύχη με χαραγμένο καραβάκι. Ως χώρα της θάλασσας, η Ελλάδα είχε το έθιμο του στολισμού του καραβιού.

Γούρι Κρεμαστό Σπίτι

Το Κρεμαστό Γούρι Σπίτι πρόκειται για ένα μεταλλικό σπίτι με τυπωμένο εορταστικό σχέδιο. Οι χρωματιστές κορδέλες του απογειώνουν το αισθητικό αποτέλεσμα.

Synchronia χριστουγεννιάτικο γούρι κεραμικό στολίδι-καράβι

Χριστουγεννιάτικο Χειροποίητο γούρι με υπέροχο κεραμικό στολίδι με ζωντανά φωτεινά και χαρούμενα χρώματα. Οι κορδέλες και κορδόνια είναι εξαιρετικής ποιότητας. Προϊόν δίκαιου εμπορίου.

Διακοσμητικό Γούρι Σπίτι

Ένα πρωτότυπο χειροποίητο γούρι Σπίτι! Μία επιλογή που ταιριάζει σε όλους τους χώρους και σε κάθε περίσταση! Διατίθεται σε 3 διαστάσεις, 8x7cm, 10x9cm και 12×10,5cm από Ακρυλικό (plexiglass) διάφανο πάχους 10mm(στη μικρή διάσταση), 12mm(στη μεσαία διάσταση) και 15mm (στη μεγάλη διάσταση)

Γούρι Νέας Χρονιάς – PREMIUM FOREVER ROSE RED

Χάρισε στην οικογένεια, τους φίλους, τους συνεργάτες ή στο άλλο σου μισό ένα μοναδικό γούρι για το νέο έτος! Τα Premium τριαντάφυλλα Forever είναι αληθινά, αποχυμωμένα & διαρκούν 3-5 χρόνια. Προσωποποίησέ τα με ονόματα, μονογράμματα, ευχή!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα