Τα πιο όμορφα και αποτελεσματικά gadget πυρασφάλειας που έχεις δει!

Τα πιο όμορφα και αποτελεσματικά gadget πυρασφάλειας που έχεις δει!

Για την καθημερινότητα στο γραφείο, για το αυτοκίνητο, για το σπίτι, τα προϊόντα της MOBIAK είναι ο ορισμός της καλαισθησίας και της απόλυτης προστασίας από κάθε εξωτερικό κίνδυνο πυρκαγιάς και όχι μόνο

Η ασφάλεια στην καθημερινότητά μας στο σπίτι, αλλά και στις μετακινήσεις, είναι το παν. Οι στιγμές που περνάμε ξανά με φίλους, καθώς η εποχή του σκληρού lockdown κλείνει τον κύκλο της, επιβάλλεται να έχουν ως κύριο συστατικό τους την ασφάλεια. Σε αυτό εδώ το σημείο εμφανίζεται η MOBIAK και με μια σειρά από μοντέρνα προϊόντα πυρασφάλειας, κάνει τη διαφορά.

Στο αυτοκίνητο

Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενο κείμενο, πέρα από νομική υποχρέωση σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ, αποτελεί και προσωπική ευθύνη κάθε οδηγού να φέρει στο πόρτμπαγκάζ πυροσβεστήρα. Με το ολοκληρωμένο σετ πυρόσβεσης της MOBIAK, που αποτελείται από πυροσβεστήρα (2kg ξηράς σκόνης), τρίγωνο, φαρμακείο, αντανακλαστικό γιλέκο και ισοθερμική κουβέρτα, μπορείς κάθε μέρα να ξεκινάς για το γραφείο, γνωρίζοντας πως εσύ και οι συνεπιβάτες του αυτοκινήτου σου είστε πλήρως προστατευμένοι από κάθε πιθανό κίνδυνο.

Μέσα στο σπίτι

Ζούμε άπειρες ώρες στο σπίτι: Η τηλεργασία έφερε το γραφείο στο υπνοδωμάτιο ή στο σαλόνι, ενώ τα βράδια όλοι θέλουμε να περάσουμε λίγες ώρες βλέποντας κάτι στο Netflix ή/και μαγειρεύοντας στην κουζίνα. Κάθε μέρα στο σπίτι για τον καθέναν μας, θα περάσει θα περάσει με συμφωνίες, διαφωνίες, ατέλειωτες συζητήσεις για την ανάληψη σοβαρών αποφάσεων και την πολυπόθητη στιγμή της αποσύνδεσης από τη δουλειά, του “καληνύχτα σας, κλείνω και πάω για μαγειρική”. Σε κάθε στιγμή, η πυροπροστασία μπορεί να δηλώνει “παρούσα”, μέσα από σπάνιας ομορφιάς (κι όμως), διακριτικά προϊόντα, που δεν θυμίζουν σε τίποτα τον κλασσικό ογκώδη πυροσβεστήρα.

Για την κουζίνα

Ό έξυπνος πυροσβεστήρας-λουλούδι όχι μόνο θα προκαλέσει επιφωνήματα θαυμασμού από τους φίλους που θα σε επισκεφθούν στο σπίτι, λόγω της avant-garde αισθητικής του, αλλά θα γίνει και το απόλυτο gadget ασφαλείας για κάθε πιθανό ατύχημα που μπορει να συμβεί στην κουζίνα. Άνθρωπος είσαι, μαγείρευες κουρασμένος κι έγινε η ζημιά; Το λουλούδι είναι πάντα εκεί!

Στο γραφείο και το σαλόνι

Ο πυροσβεστήρας σε σχήμα βάζου και ο πυροσβεστήρας σε σχήμα αυγού της MOBIAK μπορούν να τοποθετηθούν μέσα στο χώρο που δουλεύεις και να γίνουν το αγαπημένο σου gadget, αυτό που θα προκαλεί εντυπωσιασμό στα meetings στο zoomμε την πανέμορφη αισθητική του και πέρα από την εγγυημένη αίσθηση ασφάλειας για ‘σένα και τα άτομα που συγκατοικείς μαζί τους, θα γίνεται αφορμή ακόμα και για φωτογραφίες στο Instagram από τους φίλους σας! Με hashtag #MOBIAK, πάντα

Γι’α μια ακόμα περισσότερο διακριτική παρουσία σε συνδυασμό με έμφαση αποκλειστικά στην ασφάλεια, η MOBIAK προτείνει και τον μικρότερο πιστοποιημένο φορητό πυροσβεστήρα ή τον πυροσβεστήρα αφρού 1 λίτρου, οι οποίοι ξεφεύγουν από την κλασσική εικόνα του ογκώδους κόκκινου πυροσβεστήρα που όλοι έχουμε στο μυαλό μας.

Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να έχουμε πλήρη γνώση όταν χρησιμοποιούμε έναν πυροσβεστήρα και αυτό να γίνεται πάντα σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Τα προϊόντα της MOBIAK αποτελούν εγγύηση για κάθε ατομικό ή κοινόχρηστο χώρο καλείται να διαθέτει συστήματα πυροπροστασίας με άνετη και εύκολη χρήση. .

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα