Time to play Secret Santa! 5 ιδέες για τα πιο ιδιαίτερα δώρα μέχρι 25€

Time to play Secret Santa! 5 ιδέες για τα πιο ιδιαίτερα δώρα μέχρι 25€
PEXELS

Προτάσεις για να διαλέξετε τα πιο κομψά δώρα για τους συναδέλφους σας τώρα που διανύουμε «την πιο όμορφη εποχή του χρόνου».

Ένα εορταστικό trend, και στους εργασιακούς χώρους της Ελλάδας, είναι το παιχνίδι ανταλλαγής δώρων, γνωστό ως Secret Santa. Πρόκειται για μία αρκετά διασκεδαστική διαδικασία κατά την οποία στα μέλη της ομάδας που θα παίξουν γίνεται τυχαία ανάθεση ενός προσώπου που θα πρέπει να κάνουν ένα δώρο μέχρι κάποιας αξίας που έχει συμφωνηθεί. Η ταυτότητα του δωρητή πρέπει να παραμείνει κρυφή μέχρι και το άνοιγμα του δώρου!

Είτε, λοιπόν, τους γνωρίζετε πολύ καλά είτε όχι τους συναδέλφους που θα πρέπει να πάρετε το δώρο για ως Secret Santa, η επιλογή του μπορεί να αποδειχθεί δύσκολη υπόθεση. Αυτά τα Χριστούγεννα, έχουμε να σας προτείνουμε πέντε ιδέες μέχρι 25€ ιδανικές για άνδρες και γυναίκες. Είναι σίγουρο ότι θα κάνουν θραύση!

Ατζέντα Miquelrius 2023

Για τον συνάδελφο μας ένα προφανές αλλά και πολύ πρακτικό δώρο είναι μία agenda για το 2023. Η ημερήσια ατζέντα Miquelrius 2023 είναι ένα δώρο χρήσιμο και καλαίσθητο για κάποιον/α που θέλει να τα έχει όλα οργανωμένα.

Πακέτο δώρου κάλτσες MONDAY MORNING -2PACK

Για τον συνάδελφο που θέλετε να ξεκινάει όμορφα το πρωινό του με αυτές τις διασκεδαστικές κάλτσες της αγαπημένης εταιρίας Happy Socks η ιδανική επιλογή δώρου που θα του φτιάξει τη διάθεση είναι οι άνετες και όμορφες κάλτσες σε Unisex μέγεθος.

Μπουκάλι Θερμός 500ml Chilly’s Bottle

Για τον συνάδελφο με την οικολογική συνείδηση, η καλύτερη επιλογή είναι το Θερμός υγρών 500ml της εταιρείας Chilly’s. Έχει διπλό τοίχωμα με κενό αέρος κι έτσι διατηρεί 12 ώρες τα ζεστά ροφήματα, 24 ώρες τα κρύα διατηρώντας άρωμα και φρεσκάδα. Το βιδωτό καπάκι του κλείνει αεροστεγώς και αποτρέπει τυχόν διαρροές.

Κούπα Πορσελάνινη Nutcracker

Για τον συνάδελφο που δεν γνωρίζετε σχεδόν καθόλου η καλύτερη επιλογή είναι ένα σετ Χριστουγεννιάτικες κούπες οι οποίες σίγουρα δεν θα τον αφήσουν αδιάφορο. Θα απολαμβάνει το αγαπημένο του ρόφημα με άκρως γιορτινή διάθεση στην Κούπα Nutcracker 1101ΝUΤC! Μία πορσελάνινη κούπα, η οποία διαθέτει παιχνιδιάρικο σχέδιο με χριστουγεννιάτικες παραστάσεις και χαριτωμένους καρυοθραύστες.

Synchronia χριστουγεννιάτικο γούρι κεραμικό στολίδι – Ρόδι

Τέλος μία all time classic επιλογή για να υποδεχθεί ο συνάδελφος σας τη νέα χρονιά με όλα τα καλά είναι το παραδοσιακό γούρι. Το Synchronia χριστουγεννιάτικο γούρι κεραμικό στολίδι – Ρόδι είναι ένα πρωτότυπο και ιδιαίτερο κεραμικό χριστουγεννιάτικο στολίδι με ζωντανά φωτεινά και χαρούμενα χρώματα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα