Το φαγητό με την οικογένεια στο #menoumespiti πρέπει να είναι fun

Το φαγητό με την οικογένεια στο #menoumespiti πρέπει να είναι fun

Λίγα λόγια για τα αγαπημένα μεσημέρια και τα λατρεμένα βράδια αυτής της περιόδου που στο τραπέζι υπάρχει μόνο φαγητό και χαμόγελα.

Στο φαγητό δεν υπάρχει για εμένα κακή ρουτίνα. Υπάρχουν μόνο διαφορετικές συνήθειες και μοτίβα που ακολουθείς για να φτάσεις στον τελικό στόχο. Ποιος είναι αυτός; Να είσαι εσύ, η γυναίκα σου και τα παιδιά σου όλοι χορτασμένοι και ευχαριστημένοι. Για μία οικογένεια στη χώρα μας ειδικά, αυτό είναι υπέρτατο αγαθό. Ακόμα περισσότερο τώρα που είμαστε όλοι μαζί στο σπίτι και όλα τα γεύματα τα κάνουμε μαζί, πρωί, μεσημέρι και βράδυ.

Το θέμα είναι ότι μία συνηθισμένη ημέρα, στο δικό μας σπίτι όπως και σε τόσες χιλιάδες άλλα σπίτια, ο ένας από τους δύο γονείς θα μαγειρέψει για όλους. Αυτή είναι η βάση, αυτή είναι η συνήθεια, αυτό είναι που γίνεται μέρα με τη μέρα η ρουτίνα. Υπάρχουν όμως και εκείνες οι άλλες ημέρες. Που αποφασίζεις να το ρίξεις έξω και να παραγγείλεις φαγητό. Είτε γιατί δεν έχετε το χρόνο να μαγειρέψετε με την τηλε-εργασία, είτε γιατί απλά βαριέστε να περάσετε το χρόνο σας στην κουζίνα είτε γιατί απλούστατα ψάχνετε μια ευκαιρία για delivery, τα οποία δουλεύουν πυρετωδώς αυτές τις ημέρες.

© 2019 Dim Vergis

Και δεν ξέρω αν ισχύει και για τους υπόλοιπους. Αλλά εγώ αυτά τα βράδια του delivery θυμάμαι περισσότερο από όταν ήμουν μικρός. Που αντί να κάτσουμε στην τραπεζαρία με το φαγητό της μητέρας μου, επέστρεφα σπίτι από τα αγγλικά, το φροντιστήριο, το ποδόσφαιρο, από οπουδήποτε και παραγγέλναμε.

Με τη διαφορά ότι τότε οι γονείς μου θα έγραφαν σε ένα χαρτί την παραγγελία και ύστερα θα έπαιρναν από το σταθερό τηλέφωνο σε κάποιο από τα αγαπημένα μας φαστ φουντ. Για εμάς τώρα τα πράγματα είναι τρομακτικά πιο απλά και εύκολα. Με ένα απλό πάτημα στο BOX, το νέο food delivery app.

© 2019 Dim Vergis

Με την συγκεκριμένη αγορά να ανοίγει πολύ τον τελευταίο χρόνο, το app ήταν αναμενόμενο να κερδίσει φανατικούς θαυμαστές από την πρώτη κιόλας παραγγελία. Κάτι που θα ανακαλύψεις κι εσύ με το που κατεβάσεις το app στο κινητό σου ή επιλέξεις να παραγγείλεις μέσα από το BOX. Το BOX ήρθε την ιδανική στιγμή για τους καταναλωτές. Ακριβώς γιατί πλέον ξέρουμε πολύ καλά τι χρειαζόμαστε από ένα app online παραγγελίας και το BOX μοιάζει ικανό να κερδίσει και τους πιο απαιτητικούς.

Γιατί είναι τρομερό ειδικά για έναν οικογενειάρχη, ειδικά στην περίοδο του #menoumespiti; Η απάντηση είναι σχετικά εύκολη.

  • Ο μεγάλος αριθμός συνεργαζόμενων καταστημάτων σού δίνει τη δυνατότητα να παραγγέλνεις όσο συχνά θέλεις χωρίς να παίρνεις τα ίδια και τα ίδια.
  • Υπάρχει η δυνατότητα της ανέπαφης παράδοσης, ώστε να είμαστε όλοι ασφαλείς και ξέγνοιαστοι.
  • Η ποικιλία στις γεύσεις και τις κουζίνες σου δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψετε νέους γευστικούς προορισμούς.
  • Το BOX έχει συνέχεια προσφορές. Ας πούμε εδώ και λίγες ημέρες και μέχρι και τις 19/4, με το κουπόνι «MenoumeSpiti», παίρνεις αυτόματα 6.000 πόντους που μπορείς να εξαργυρώσεις και να έχεις έκπτωση έως 5€ στις παραγγελίες σου.
  • H πληθώρα υγιεινών επιλογών σε αφήνει να επιλέξεις αν θα είναι μια cheat day για όλη την οικογένεια τρώγοντας junk ή αν θα πάτε σε μαγειρευτό φαγητό.
  • Σε κάθε παραγγελία που κάνεις στο ΒΟΧ έχεις δωρεάν πακέτα GB από τη COSMOTE για να σερφάρεις, να επικοινωνείς και να χρησιμοποιείς τα data σου ελευθέρα.
  • Με τον μηχανισμό προγραμματισμού παραγγελίας την ώρα που θες εσύ, θα σταματήσεις να κοιτάς το ρολόι και θα μπορείς από νωρίς να ονειρεύεσαι αυτό που θα φας αργότερα.
© 2019 Dim Vergis

Το καλύτερο απ’ όλα όμως είναι άλλο. Οι ανταμοιβές του BOX για τους πόντους που μαζεύεις με κάθε παραγγελία είναι ένα καλό οικονομικό κίνητρο. Και εξηγούμαστε.

Κάθε φορά που παραγγέλνεις, κερδίζεις πόντους, τους οποίους μπορείς να εξαργυρώσεις, όπως εσύ θέλεις. Μπορείς να αποκτήσεις δωρεάν πακέτα GB για το κινητό σου, αν είσαι συνδρομητής COSMOTE ή να κερδίσεις εκπτώσεις για τις επόμενες παραγγελίες σου.

Ναι, έχουν περάσει χρόνια από τότε που γυρνούσα με το δάχτυλο τη ροδέλα στο σταθερό μας τηλέφωνο για να πάρω τον αριθμό. Και θυμάμαι πολύ εμφατικά την τσαντίλα που με έπιανε σε κάτι βραδιές Champions League που το τηλέφωνο του σουβλατζίδικου συνεχώς ήταν κατειλημμένο κι εγώ έπρεπε ξανά και ξανά να καλώ τον αριθμό με τον απαρχαιωμένο πλέον τρόπο.

Αυτή ήταν η πραγματικότητα όταν ήμουν εγώ το παιδί. Τώρα που έχω το ρόλο του πατέρα, ξέρω ότι οι ημέρες που θα παραγγείλουμε τα αγαπημένα μας burgers μπορούν να είναι άνετες, ξέγνοιαστες και μοναδικές. Με το BOX, να κάνει τη ζωή μας ένα τσακ πιο εύκολη. Ειδικά στην περίοδο του #menoumespiti που αυτό ακριβώς θέλουμε από τα apps και τις υπηρεσίες. Να κάνουν τη ζωή μας πιο ευχάριστη, πιο εύκολη.

© 2019 Dim Vergis

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα