Το Fenix 6 είναι το δώρο που θα σε κάνει να ενθουσιαστείς ξανά με τα Χριστούγεννα

Το Fenix 6 είναι το δώρο που θα σε κάνει να ενθουσιαστείς ξανά με τα Χριστούγεννα

Το πιο εντυπωσιακό smartwatch για λάτρεις της περιπέτειας, το Fenix 6 της Garmin, είναι το καλύτερο δώρο για τον εαυτό σου αυτές τις γιορτές.

Το 2020 ήταν μια δύσκολη χρονιά απ’ όλες τις απόψεις. Δοκιμάσαμε τα όριά μας, τις αντοχές μας, δυσκολευτήκαμε, βιώσαμε καταστάσεις και γεγονότα που δεν θα υπήρχαν ούτε στη σφαίρα της φαντασίας. Τα Χριστούγεννα όμως πλησιάζουν και επειδή ο καθένας μας θέλει να χαμογελάσει, να αισθανθεί καλύτερα και να κάνει ένα δώρο για τον εαυτό του (όλοι μας το αξίζουμε, ειδικά φέτος), δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για τον άνδρα από ένα smartwatch. Είναι κάτι παραπάνω από ένα καλό αξεσουάρ αφού φανερώνει πτυχές του χαρακτήρα και της προσωπικότητας κάποιου.

Τι θα λέγατε για ένα smartwatch το οποίο συνδυάζει την κομψότητα με μια τεράστια γκάμα από smart features; Τότε προφανώς μιλάμε για τον απόλυτο συνδυασμό που θα βρει κάποιος στο Garmin Fenix 6. Πρόκειται άλλωστε για ένα αντικείμενο κορυφαίου design αλλά και τεχνολογίας αφού μπορεί να επιτελέσει ακόμα και το ρόλο του personal trainer σου. Συνδυάζει με μοναδικό τρόπο τον αθλητικό σχεδιασμό, με τη χρηστικότητα και την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και φοριέται τέλεια κάθε μέρα. Τι άλλο μπορεί να θέλει ένας άνδρας;

Για όλα αυτά και πολλά παραπάνω το Garmin Fenix 6 είναι η καλύτερη αγορά που μπορεί να κάνει κάποιος για τον εαυτό του τώρα που η χρονιά φτάνει στο τέλος της. Επίλεξε απλά το μέγεθος που ταιριάζει στον καρπό σου ανάμεσα από τα: Fenix 6s (42 χιλιοστά), Fenix 6 (47 χιλιοστά) και Fenix 6x (51 χιλιοστά). Δες ποιο χρώμα ταιριάζει καλύτερα στο στυλ σου και αποφάσισε αν χρειάζεσαι κάποια έκδοση Solar για ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία μπαταρίας.

Επειδή, δε, η εικόνα είναι το πρώτο που κοιτάζει κάποιος, η σειρά Fenix 6 αναμένεται να ικανοποιήσει και τους πιο “δύσκολους” αφού διαθέτει στεφάνη, πλήκτρα και πλάτη από ανοξείδωτο ατσάλι ή τιτάνιο. Ο φακός του είναι από ανθεκτικό Corning Gorilla 3 ή ζαφείρι ενώ υπάρχουν πολλές επιλογές για λουράκια από σιλικόνη, δέρμα ή μπρασελέ για να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει στο δικό σου στυλ. Τα λουράκια QuickFit™των Fenix αλλάζουν εύκολα, γρήγορα και χωρίς εργαλεία. Έτσι μπορείτε εύκολα να αλλάζετε το στυλ ρολογιού σας, για να ταιριάζει με την εμφάνισή σας. Παράλληλα, το Fenix 6 είναι εξοπλισμένο με αισθητήριο παλμών από τον καρπό, παλμικό οξύμετρο, αλτίμετρο, βαρόμετρο, ηλεκτρονική πυξίδα, δορυφορικό δέκτη GPS/GLONASS/Galileo, θερμόμετρο, αξελερόμετρο. Είναι και αδιάβροχο μέχρι 100 μέτρα βάθος ενώ η μπαταρία του έχει αυτονομία από 10 μέχρι 24 ημέρες ανάλογα με το μοντέλο και τη χρήση.

Ειπώθηκε και πιο πάνω ότι εξυπηρετεί όλα τα αθλήματα και αποτελεί τον καλύτερο… προπονητή. Είναι το ρολόι που μπορεί να σε κάνει πρωταθλητή, αφού υποστηρίζει τα περισσότερα αθλήματα και υπαίθριες δραστηριότητες από οποιοδήποτε άλλο. Από τρέξιμο μέχρι στίβο, από κολύμβηση στη θάλασσα μέχρι Pilates, από ενδυνάμωση με βάρη μέχρι γκολφ και από αναρρίχηση μέχρι ελεύθερη πτώση.

Και αν κάποιος νομίζει ότι οι δυνατότητές του σταματούν εδώ, κάνει μεγάλο λάθος. Ως smartwatch, εμφανίζει ειδοποιήσεις για κλήσεις, μηνύματα, emails, social media, ημερολόγιο και άλλες εφαρμογές ενώ υποστηρίζει και την υπηρεσία Garmin Pay για πραγματικά ανέπαφες πληρωμές. Είπατε τίποτα;

Πρόκειται για ένα smartwatch που μπορεί να αποτελέσει τον πιο πολύτιμο και πιστό συνεργάτη σας που προσφέρει πολλές υπηρεσίες για κάθε έκφανση της ζωής. Μπορείτε να παρακολουθείτε τη γενικότερη υγεία και ευεξία σας, καθώς εκτός από τις θερμίδες και τα καθημερινά βήματα, καταγράφει λεπτομερώς τον ύπνο με ανάλυση, υπολογίζει την απορρόφηση οξυγόνου με το παλμικό οξύμετρο, μετράει τα αποθέματα ενέργειας με το body battery, σας βοηθάει να ελέγχετε το στρες και πολλά άλλα.

Μην χάνετε χρόνο! Απόκτησε σήμερα το Garmin Fenix 6 και προετοίμασε τον εαυτό σου για ένα συναρπαστικό 2021!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα