Το σούπερ μάρκετ – αντίδοτο στα “στραβά” της καραντίνας

Το σούπερ μάρκετ – αντίδοτο στα “στραβά” της καραντίνας

Στα καταστήματα της ΑΒ Βασιλόπουλος θα βρεις την καλή σου διάθεση με τις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς σε εκατοντάδες προϊόντα κάθε μέρα.

Η τηλεργασία, τα παιδιά στο σπίτι, το κλειστό γυμναστήριο έχουν φέρει τα πάνω-κάτω στην καθημερινότητα του Σταύρου. Και, δυστυχώς, μόνο τα… πάνω στη ζυγαριά. Πάλι καλά που μπορεί να επισκέπτεται τακτικά το κατάστημα ΑΒ της γειτονιάς του… Γιατί ο Σταύρος μπορεί και ψωνίζει ποιοτικά και υγιεινά προϊόντα σε χαμηλές τιμές, για να απολαμβάνει τα 5 γεύματα που πρέπει να καταναλώνει ημερησίως για να χάσει τα περιττά κιλά και να βρει ξανά τη φόρμα του.

Όπως φρούτα, μέλι, γιαούρτι ή δημητριακά με γάλα για ένα θρεπτικό πρωινό. Κριτσίνια ή μπάρα δημητριακών για δεκατιανό. Όσπρια ή λαδερά, φρέσκιες σαλάτες για το μεσημέρι, με όλη την οικογένεια πια στο τραπέζι! Την αγαπημένη του “μαύρη” σοκολάτα για την απογευματινή απόλαυση. Και κρέατα και θαλασσινά κορυφαίας ποιότητας για να ψήνει το βράδυ.

Όλα αυτά και εκατοντάδες ακόμη προϊόντα για τη διατροφή της οικογένειας αλλά και για το σπίτι και τα κατοικίδιά του, ο Σταύρος τα βρίσκει στα ΑΒ στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς! Τα αναγνωρίζει από το ειδικό γαλάζιο σήμα με τον σηκωμένο αντίχειρα, που τα συνοδεύει. Είναι η εγγύηση ΑΒ ότι δεν θα τα βρεις πουθενά φθηνότερα, πάντα με την ποιότητα ΑΒ που εμπιστεύεσαι!

Δεν το πολυσκέφτεται, όμως. Γιατί ο Σταύρος, όπως και εκατομμύρια ακόμη πελάτες των ΑΒ, γνωρίζουν πολύ καλά πια ότι απολαμβάνουν σίγουρα χαμηλές τιμές σε περισσότερα από 10.000 προϊόντα! Φροντίζουν γι’ αυτό καθημερινά οι άνθρωποι της ΑΒ, που μέσα από συγκεκριμένες διαδικασίες μπορούν να βελτιώνουν τις τιμές σε ακόμη περισσότερα προϊόντα, σε ακόμη περισσότερες κατηγορίες.

Κάπως έτσι ο Σταύρος βρίσκει και πάλι τη φόρμα του. Και μαζί την καλή του διάθεση, χωρίς να ξοδεύει και πολλά!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα