Ξεκινήσατε γυμναστική; 5 top gadgets για αποτελεσματική προπόνηση

Ξεκινήσατε γυμναστική; 5 top gadgets για αποτελεσματική προπόνηση
Unsplash

Τα gadgets αποτελούν κίνητρο για την αύξηση της φυσικής δραστηριότητας. Αν, λοιπόν, ξεκινήσατε γυμναστική για να χάσετε τα κιλά των διακοπών, σας προτείνουμε μερικά από τα πιο χρήσιμα gadgets για τις προπονήσεις σας.

Υπάρχουν έξυπνες συσκευές που σας διευκολύνουν να ξεκινήσετε και να ακολουθήσετε μια ρουτίνα άσκησης που θα ταιριάζει στις προσωπικές σας ανάγκες.

Ένα έξυπνο ρολόι, ένα πολυλειτουργικό wristband ή ένας βηματομετρητής θα παρακολουθήσει την άσκησή σας, θα καταγράψει επιδόσεις, θα αναλύσει τα δεδομένα σας και θα είναι σαν να έχετε έναν personal trainer δίπλα σας ή για να είμαστε πιο ακριβείς στο χέρι σας.

Activity Tracker Xiaomi Mi Smart Band 6

Το Mi Smart Band 6 διαθέτει 19 νέα fitness modes όπως τα HIIT, Basketball, Boxing και Zumba. Η διάρκεια της άσκησης, οι θερμίδες που καίγονται και ο καρδιακός ρυθμός είναι ορατά με μια ματιά. Αναγνωρίζει αυτόματα 6 fitness modes: outdoor running, treadmill, rowing machine, elliptical, walking, cycling, καθιστώντας την άσκηση πιο αποτελεσματική. Μπορείτε να φορέσετε το Mi Smart Band 6 σε πισίνες ή κάνοντας σερφ στην παραλία. Όταν κολυμπάτε, επιλέξτε ανάμεσα σε πέντε διαφορετικά στυλ κολύμβησης για παρακολούθηση με ακρίβεια.

Yunmai Smart Ymsr-p701

Το σχοινάκι γυμναστικής YUNMAI smart YMSR-P701, Bluetooth, 3m, μαύρο είναι εύκολο στη χρήση και ιδανικό για ενδυνάμωση που οδηγεί σε ανακούφιση από αυχενικούς και οσφυϊκούς πόνους. Διαθέτει αισθητήρα υψηλής ακρίβειας με ενσωματωμένο bluetooth chip….

Tunturi Selector Dumbbell

O Ρυθμιζόμενος Αλτήρας Tunturi Selector Dumbbell είναι ρυθμιζόμενος από 2, 5 έως 25 κιλά χρησιμοποιώντας ένα μοναδικό σύστημα με κουμπί ασφαλείας. Μπορείς να τον ρυθμίσεις ανάλογα το επίπεδο και την άσκηση που θέλεις να κάνεις. Η αλλαγή βάρους γίνεται έως και οκτώ φορές γρηγορότερα από ό, τι αν χρησιμοποιείς κανονικό αλτήρα. Ιδανικό αν θέλεις να κάνεις διαδοχικές ασκήσεις χωρίς μεγάλα διαλλείματα. Τα βάρη που δεν χρησιμοποιούνται θα παραμείνουν στη βάση.

Xiaomi Redmi Buds 3 Pro

Τα Xiaomi Redmi Buds 3 Pro είναι εξοπλισμένα με ηχεία διαμέτρου στα 9mm. 3 μικρόφωνα στο κάθε ακουστικό, που βοηθούν στην βέλτιστη λήψη φωνής και την άριστη ακύρωση του θορύβου. Λειτουργία ANC. Bluetooth 5.2 και δυνατότητα ταυτόχρονης σύνδεσης σε δύο ξεχωριστές συσκευές. Υδατοαπωθητική επίστρωση IPX4. Θύρα USB-C για την φόρτιση της θήκης, αλλά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε οποιονδήποτε ασύρματο φορτιστή που είναι συμβατός με το πρότυπο Qi. Ο ήχος που σας αξίζει με τεχνολογία ακύρωσης θορύβου, και μεγάλη διάρκεια μπαταρίας να σας συντροφεύει καθ΄όλη τη διάρκεια της προπόνησης.

Hypervolt Plus Bluetooth

Το πιστόλι Μασάζ (massage gun) Hypervolt Plus Bluetooth είναι το ιδανικό εργαλείο για να ενισχύσεις την μυϊκή σου απόδοση και να ανακουφιστείς από τον πόνο. Η κρουστική θεραπεία συγκεντρώνει στοχευμένους παλμούς στους μυς του σώματος, βοηθώντας στην ανακούφιση του μυϊκού πόνου, της δυσκαμψίας και στην αύξηση του εύρους κίνησης. Παρέχει ολοκληρωμένη ανακούφιση φτάνοντας τόσο στις επιφανειακές όσο και ς πιο εσωτερικούς μύες. Το προϊόν είναι ιδανικό για την επιτάχυνση της προθέρμανσης και της ανάρρωσης μετά από κάθε σωματική δραστηριότητα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα