ΜΑΝΟΣ ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μάνος Χωριανόπουλος

Ο Μάνος Χωριανόπουλος είναι Διευθυντής του News 24/7. Στην 24Media βρίσκεται από τον Μάιο του 2007. Έχει διατελέσει Διευθυντής Σύνταξης του News 247.gr και Διευθυντής της εφημερίδας "Έθνος.


Οι Έλληνες χειροκρότησαν από τα μπαλκόνια τους

Το ΕΣΥ έμεινε στο χειροκρότημα

ΓΝΩΜΕΣ

Η τιτάνια μάχη που έδωσαν γιατροί και νοσηλευτές απέναντι στον κορονοϊό, άλλαξε την άποψη των πολιτών για το δημόσιο και το ρόλο του κράτους. Η κυβέρνηση κάνει ότι δεν καταλαβαίνει αυτή την αλλαγή.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Μιχάλης Χρυσοχΐδης και ο Νίκος Χαρδαλιάς (Φωτογραφία αρχείου)

Η εκτέλεση του "νόμου και της τάξης"

ΓΝΩΜΕΣ

Η κυβέρνηση συμπληρώνει σε λίγους μήνες 2 χρόνια στην εξουσία και η πολυδιαφημισμένη πάταξη της εγκληματικότητας, παραμένει υπόσχεση. Με το που χαλάρωσαν τα μέτρα του lockdown, οι μαφιόζικες εκτελέσεις μπήκαν στην ημερήσια διάταξη, με την ΕΛ.ΑΣ. απλώς να παρατηρεί.

O υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης

Ο καλύτερος υπουργός του κόσμου

ΓΝΩΜΕΣ

Επειδή οι Έλληνες πολίτες δεν ανέχονται τον εξευτελισμό, ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης θα έπρεπε να πάει σπίτι του, ώστε να μπορεί να έχει δουλεπρεπή οικειότητα με όποιον μεγαλοσχήμονα επιθυμεί.

Συλλαλητήριο ενάντια στη συμφωνία των Πρεσπών από παμμακεδονικές οργανώσεις και επιτροπές στο Σύνταγμα (Φωτο αρχείου)

Μια γειτονική μας χώρα, που κανείς δεν ξέρει πώς τη λένε

ΓΝΩΜΕΣ

Οι μακεδονομάχοι των συλλαλητηρίων που βγήκαν από τα ρούχα τους, κυνηγώντας "εθνοπροδότες", θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι οι προεκλογικές υποσχέσεις και οι κυβερνητικές πράξεις, σπάνια μένουν στην ίδια γειτονιά.

Κυριάκος Μητσοτάκης και Τζο Μπάιντεν - Φωτογραφία από παλαιότερη συνάντηση τους.

Έκλεψε ο Μπάιντεν την ιδέα Μητσοτάκη για τις πατέντες των εμβολίων;

ΓΝΩΜΕΣ

Την ώρα που ο "ηλικιωμένος Μπάιντεν", αποδεικνύεται ηγέτης από το μέλλον, άλλοι επιμένουν σε αραχνιασμένες ιδέες, που το μοναδικό αποτέλεσμα που θα έχουν είναι η επίσπευση της κοινωνικής έκρηξης.

Ένα νέο συμβόλαιο με τους πολίτες

Ένα νέο συμβόλαιο με τους πολίτες

ΓΝΩΜΕΣ

Την επόμενη μέρα της υγειονομικής κρίσης οι πολίτες πρέπει να νιώσουν συμμέτοχοι ενός σχεδίου, που δεν αναμασά ξεπερασμένες και "εύκολες" συνταγές, αλλά βάζει την οικονομία στην υπηρεσία του ανθρώπου.

Ο Καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας

Δώστε τώρα τα πρακτικά της Επιτροπής στη δημοσιότητα

ΓΝΩΜΕΣ

Τα μέλη της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων έχουν ευθύνη, εφόσον έβαλαν πολιτικό νερό στο επιστημονικό κρασί τους, ωστόσο οφείλουν έστω και τώρα να προστατέψουν τους πολίτες και το επιστημονικό τους κύρος και να καταγγέλλουν κάθε πολιτική παρέμβαση στο έργο τους.

Επεισόδια μετά την ολοκλήρωση της πορείας στην Ν.Σμύρνη ενάντια στη βία και την καταστολή,τραυματίας αστυνομικός της ομάδας "ΔΡΑΣΗ"

Η βία γεννα βία, βάλτε τέλος εδώ και τώρα

ΓΝΩΜΕΣ

Όσοι τοποθετούν στη μικροπολιτική ζυγαριά τους την όξυνση, οφείλουν να αναρωτηθούν αν η χώρα στην κατάσταση που είναι, αντέχει ένα θύμα τυφλής βίας και να πάρουν πρωτοβουλίες για να σπάσει η αλυσίδα της

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης

Ο Κυρανάκης ξέχασε την κουκούλα

ΓΝΩΜΕΣ

Το ότι ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης δεν είχε κανένα πρόβλημα να δώσει στον αέρα τα στοιχεία ενός  πολίτη, οφείλεται στον εσωτερικό ανταγωνισμό με άλλο βουλευτή για το πρωτάθλημα του "εθνικού καταδότη", το ότι όμως είχε τη δυνατότητα να το κάνει, χρήζει απαντήσεων από την κυβέρνηση.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Το χρέος του επιτελικού κράτους

ΓΝΩΜΕΣ

Όπου δοκιμάστηκε το "νέο μοντέλο διακυβέρνησης", τα αποτελέσματα ήταν πενιχρά με αποκορύφωμα την κακοκαιρία Μήδεια. Η κυβέρνηση οφείλει στους πολίτες έστω και τώρα να τηρήσει τη βασική της δέσμευση.

Η πλατεία Συντάγματος εν καιρώ lockdown

Ατομική ευθύνη

ΓΝΩΜΕΣ

Οι πολίτες καλούνται ξανά με τη στάση τους και τον αγώνα τους να καλύψουν τις ανεπάρκειες διάφορων ανευθυνοϋπεύθυνων, που εφαρμόζουν την τακτική "πάμε και βλέπουμε", παίζοντας με τις ζωές τους.

Οι εμπειρογνώμονες της μικρής οθόνης

Οι εμπειρογνώμονες της μικρής οθόνης

ΓΝΩΜΕΣ

Οι ειδικοί που ξημεροβραδιάζονται στα κανάλια μπερδεύοντας τους πολίτες, συνδράμουν στη σύγχυση και όχι στην ενημέρωση όσον αφορά τη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης. Η αίσθηση του μπάχαλου, βολεύει αυτούς που παίρνουν τις τελικές αποφάσεις και η επιλογή αποδιοπομπαίου τράγου όταν έρθει η ώρα, είναι πια προφανής.

Δυνάμεις των ΜΑΤ μπροστά στο ελληνικό κοινοβούλιο

Η Δημοκρατία στο έλεος των "ειδικών"

ΓΝΩΜΕΣ

Η απειλή του κορονοϊού είναι απολύτως πραγματική το ίδιο όμως και η απόπειρα εκμετάλλευσης ενός υπαρκτου κινδύνου από την κυβέρνηση, με τους πολίτες φοβισμένους και τα δικαίωματά τους σε διαρκή υποχώρηση.

Στιγμιότυπο από διαμαρτυρία γιατρών και νοσηλευτών με αίτημα την ενίσχυση του ΕΣΥ (Φωτογραφία αρχείου)

Νοσοκομεία στον αυτόματο πιλότο

ΓΝΩΜΕΣ

Η κυβέρνηση θα πρέπει να απαντήσει στο γιατί ενώ ομνύει στην αξιολόγηση, δεν την εφάρμοσε, και στην πρώτη γραμμή της μάχης με την πανδημία, μεταξύ των ικανών διοικητών, "ξέχασε" και αρκετούς πελάτες.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης

Αποκάλυψε ο Άδωνις Γεωργιάδης ένα κυβερνητικό έγκλημα;

ΓΝΩΜΕΣ

Ο υπουργός Ανάπτυξης παρουσίασε την κυβέρνηση να παίρνει μια κρίσιμη απόφαση, όχι βάσει των επιδημιολογικών στοιχείων, αλλά από σεβασμό στην "Παράδοση και στην Πίστη". Αν λέει αλήθεια, πρόκειται για πραγματικό έγκλημα.

Το Μέγαρο Μαξίμου

Αλαλούμ από το Ντουμπάι μέχρι την Αθήνα

ΓΝΩΜΕΣ

Οι κυβερνητικές ανακοινώσεις το πρωί του Σαββάτου και το περιεχόμενό τους, είναι άλλη μια απόδειξη ότι το μοντέλο διακυβέρνησης του ενός που αποφασίζει για όλα, διαφημίζεται πολύ καλά, αλλά δεν λειτουργεί.

Εμβολιασμός του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια

Ευπαθείς επιτελικές ομάδες

ΓΝΩΜΕΣ

Οι φωτογραφίες παρατρεχάμενων υπουργείων, να εμβολιάζονται, το μόνο που αποδεικνύουν είναι ότι και στον εμβολιασμό όλοι είμαστε ίσοι, αλλά κάποιοι είναι πιο ίσοι από τους άλλους, ακόμα και αν δεν ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.

Η εικόνα της στολισμένης πλατείας Συντάγματος, σαν να μην υπάρχει lockdown

Μια εικόνα, 1000 μολύνσεις

ΓΝΩΜΕΣ

Από πότε έπαψε να είναι μια επαναλαμβανόμενη τραγωδία, η απώλεια τόσων συνανθρώπων μας κάθε μέρα; Οι ανέμελοι συμπολίτες μας οφείλουν να αναρωτηθούν.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά υπό το "βλέμμα" του Ανδρέα Παπανδρέου

Ιστορικό λάθος του ΚΙΝΑΛ - Το ΠΑΣΟΚ δεν θα υπέγραφε, θα έγραφε

ΓΝΩΜΕΣ

Η επιλογή του Κινήματος Αλλαγής να μην υπογράψει το κοινό κείμενο ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΜέΡΑ 25, κατά της αντιδημοκρατικής απαγόρευσης συναθροίσεων, είναι ένα ακόμα βήμα προς την πολιτική συρρίκνωση.

Γυναίκα με μάσκα έξω από εκκλησία

Ατομική ευθύνη, η μόνη μας ελπίδα σε ένα αποτυχημένο κράτος

ΓΝΩΜΕΣ

Εφόσον έτυχε στη γενιά μας, να ζήσει τόσα "χρόνια δίσεκτα, μέσα σε μιαν ώρα", είναι κρίσιμο οι πολίτες να ανταποκριθούν ξανά, παρά το ότι η κυβέρνηση λειτουργεί χωρίς σχέδιο και έχει έτοιμο ένα "μαζί τα φάγαμε" για να αποσείσει τις ευθύνες της.

Ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας

Η επανεμφάνιση Τσιόδρα ήταν "Βατερλώ"

ΓΝΩΜΕΣ

Την πιο σκοτεινή ώρα της επιδημίας κορονοϊού στην Ελλάδα, χρειαζόμασταν τον επιστήμονα Τσιόδρα με τα στοιχεία και το συγκεκριμένο σχέδιο και όχι μια πολιτική τοποθέτηση με "ψίθυρους καρδιάς".

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Λευτέρης Αυγενάκης στη Βουλή.

Επικίνδυνα παιχνίδια με τον κορονοϊό: Το επιτελικό κράτος βγήκε οφσάιντ

ΓΝΩΜΕΣ

Το φιάσκο με την απόφαση για επιστροφή του κόσμου και την ακύρωσή της με "εντολή Μητσοτάκη", είναι ακόμα ένα επεισόδιο στην αλυσίδα ανακολουθιών της κυβέρνησης στη μάχη με τον κορονοϊό από τον Ιούλιο και μετά. Ζητείται σοβαρότητα πριν να είναι πολύ αργά.

Οπαδός της Χρυσής Αυγής χαιρετά ναζιστικά σε συγκέντρωση (ευτυχώς φωτογραφία αρχείου)

Δίκη Χρυσής Αυγής: Αυτοί σίγουρα δεν είναι αθώοι. Εμείς;

ΓΝΩΜΕΣ

Η απόφαση στη δίκη για τα εγκλήματα της Χρυσής Αυγής θα είναι ιστορική, αλλά δεν θα είναι το τέλος του νεοναζισμού στην Ελλάδα. Θα πρέπει στο μέλλον να είμαστε έτοιμοι να ξορκίσουμε τις ενοχές μας στην πράξη.