Αντάξια της αξίας των βραβείων η 'Βραδιά των άσσων'

Αντάξια της αξίας των βραβείων η 'Βραδιά των άσσων'

Όταν ετοιμαζόταν η βραδιά των άσων του 2015, της ΠΑΤΡIS sport, έδειχνε ότι η 20ή Φεβρουαρίου 2015 θα συγκέντρωνε για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, ολόκληρο το αθλητικό παζλ, της Ηλείας.

Πέραν των βραβευθέντων, των αιρετών, της εκκλησίας, των σωματείων, των προσώπων που θα λάμβαναν τιμή-βράβευση  ήταν και οι  φίλαθλοι που έντυσαν τη βραδιά, σε σημείο να δημιουργηθεί αδιαχώρητο στην αίθουσα της Π.Ε. Ηλείας. Ακόμη και όταν διπλασιάστηκαν οι θέσεις καθημένων, φάνηκε ότι οι όρθιοι ήσαν και πάλι πάρα πολλοί!

 

Τόσο ήταν το ενδιαφέρον και η  αγάπη  του κόσμου που αγκάλιασε την γιορτή του αθλητισμού, ανεβάζοντας τις προσδοκίες για τη νέα γιορτή για υπερδιπλάσιο χώρο και κόσμο.

Οι πρωταγωνιστές με τη βοήθεια και σύγχρονων οπτικοκοακουστικών μέσων ικανοποίησαν τον κόσμο που παρέμεινε στην αίθουσα με σεβασμό, δείχνοντας ότι ο Αθλητικός Κόσμος της Ηλείας και ΠΑΙΔΕΙΑ έχει και ΜΠΟΡΕΙ να ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΙ και να ΣΕΒΑΣΤΕΙ όχι μόνο  για 2 ½ ώρες που διήρκησε η βραδιά αλλά να αντέξει και ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΩΝΤΑΣ τους ΑΡΙΣΤΟΥΣ και του “Ευ Αγωνίζεσθαι”.

SHARE: