Capital.gr: Αποκλειστική συνεργασία με το Forbes.com

Capital.gr: Αποκλειστική συνεργασία με το Forbes.com

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο πρόεδρος των Αττικών Εκδόσεων Θ. Φιλιππόπουλος ανακοίνωσε λεπτομέρειες για την συνεργασία με τον αμερικανικό οίκο

Την αποκλειστική συνεργασία του forbes.com με το οικονομικό portal, capital.gr ανακοίνωσε και επίσημα ο όμιλος των Αττικών Εκδόσεων. Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο κέντρο της Αθήνας ο κ. Θεοχάρης Φιλιππόπουλος, Πρόεδρος των Αττικών Εκδόσεων στις οποίες ανήκει το capital.gr, ανέφερε:

Μόλις ξεκινήσαμε μια αποκλειστική συνεργασία με το μεγαλύτερο οικονομικό site στον κόσμο, το forbes.com. Η συνεργασία αφορά στην καθημερινή αναδημοσίευση άρθρων του forbes.com στο capital.gr, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι θα παρέχουμε και εμείς ενημέρωση στο αμερικανικό site για τα ελληνικά τεκταινόμενα. Θέλουμε να λειτουργήσουμε ως ένα παράθυρο της Ελλάδας προς το διεθνές οικονομικό κοινό. Φιλοδοξούμε να προωθήσουμε μέσα από αυτή την συνεργασία τόσο τις ελληνικές επιχειρήσεις όσο και θέματα που αφορούν την εδώ οικονομία“.

Στην εκδήλωση για την επίσημη παρουσίαση της συνεργασίας το παρόν έδωσαν πολιτικοί, επιχειρηματίες και εκπρόσωποι των media.

Ανάμεσά τους ο υφυπουργός Οικονομίας Στέργιος Πιτσιόρλας, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, ο τομεάρχης Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

Επίσης στην εκδήλωση βρέθηκαν ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ και ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς. 

Το παρόν έδωσαν επίσης ο Δημήτρης Μάρης, Πρόεδρος της Ένωσης Εκδοτών Διαδικτύου (ΕΝΕΔ) και της 24MEDIA, στελέχη από τον τραπεζικό χώρο, τη διαφήμιση και την επικοινωνία,  καθώς επίσης στελέχη πρεσβειών, προσωπικότητες από τον τομέα της ενέργειας, εκδότες και δημοσιογράφοι. 

H ανακοίνωση της συνεργασίας συνέπεσε με την ριζική ανανέωση στην εμφάνιση του capital.gr. Η νέα σελίδα βγήκε στον αέρα από την προηγούμενη Παρασκευή 23 Ιουνίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα