Διαψεύδει ο Φίλιππος Βρυώνης τα περί εξαγοράς του 902

Διαψεύδει ο Φίλιππος Βρυώνης τα περί εξαγοράς του 902

Τι υποστηρίζουν οι επιχειρηματίες Φ. Βρυώνης και Β. Μαρινάκης, σχετικά με τις φήμες περί απόκτησης του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού 902 από τους ίδιους

Διαψεύδει κατηγορηματικά ο επιχειρηματίας, Φίλιππος Βρυώνης, την πληροφορία περί εξαγοράς από τον ίδιο του τηλεοπτικού σταθμού 902, όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά σε αναρτήσεις στο Διαδίκτυο.

“Ούτε έχει λήξει κάποια διαδικασία πώλησης του συγκεκριμένου τηλεοπτικού σταθμού, ούτε έχει ολοκληρωθεί κάποια ανάλογη συζήτηση”, δηλώνει στο zougla.gr ο επιχειρηματίας.

Σημειώνεται ότι από νωρίς το πρωί της Δευτέρας κυκλοφόρησε η πληροφορία περί πώλησης του 902 από το ΚΚΕ σε επιχειρηματία και πως απολύονται όλοι οι εργαζόμενοι στον σταθμό, προκειμένου ο αγοραστής να παραλάβει χωρίς βάρη την επιχείρηση.

Ο συγκεκριμένο επιχειρηματίας (πρώην ιδιοκτήτης των εταιριών ΑΤΕΡΜΩΝ Κατασκευαστική και Εμπορικός Δεσμός) διαθέτει ποσοστά σε άλλους δύο σταθμούς, τον extra 3 και το zoom.

Κατηγορηματική διάψευση εξαγοράς και από Μαρινάκη

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Χαβιέ Σαβιόλα, το μεσημέρι της Τρίτης, επίσης διέψευσε ότι υπήρξε ενδιαφέρον για εξαγορά του 902.

“Δεν υπάρχει κανένα θέμα”, είπε χαρακτηριστικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα