Είμαστε όλοι Κάτω Παρτάλι(α). Τρέμη – Ευαγγελάτος σάρωσαν στο νέο κεντρικό του Mega

Είμαστε όλοι Κάτω Παρτάλι(α). Τρέμη – Ευαγγελάτος σάρωσαν στο νέο κεντρικό του Mega

Σάρωσαν "Κάτω Παρτάλι" και Τρέμη - Ευαγγελάτος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega. Δείτε τα ποσοστά τηλεθέασης (Vids)

Πρεμιέρα έκαναν το βράδυ της Δευτέρας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, με την Όλγα Τρέμη ξανά στη θέση της παρουσιάστριας, και τους Νίκο Ευαγγελάτο και Γιάννη Πρετεντέρη σε ρόλο πολιτικών σχολιαστών.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen, το δελτίο του Mega κατέγραψε 22,8%, ενώ του ANT1 20,8%.

Δείτε την πρεμιέρα του δελτίου

Τα Κλεμμένα Όνειρα που προηγούνται του δελτίου του Μεγάλου Καναλιού, χθες σημείωσαν 14,9%, ενώ στον ΑΝΤ1 το Μπρούσκο έφτανε στο 30,8%. Στο δυναμικό κοινό το Mega ήρθε πάλι πρώτο με 17,2%, έναντι 14,9% που σημείωσε ο ΑΝΤ1.

Καθήλωσε και πάλι το “Κάτω Παρτάλι”

Δημοφιλέστερη και φέτος φαίνεται πως παραμένει η σειρά “Κάτω Παρτάλι”,  που επέστρεψε στις μικρές μας οθόνες μετά από 7 μήνες απουσίας.

Οι πρωταγωνιστές με άλλη “παρέα” ξεκινούν και με άλλη καταλήγουν αυτή τη φορά στη Σίφνο, όπου εκτυλίσσονται σκηνές απείρου κάλλους.

Ο σεναριογράφος της σειράς, Λευτέρης Παπαπέτρου, από το πρώτο ήδη επεισόδιο του δεύτερου κύκλου αποζημίωσε τους “φαν” της σειράς για τους επτά μήνες απουσίας.

Αν και ο μέσος όρος έπεσε περίπου 10 μονάδες από τα ποσοστά που σημείωνε πέρυσι, το “Κάτω Παρτάλι” παρέμεινε στην κορυφή το βράδυ της Δευτέρας και δεν άφησε κανένα περιθώριο χαράς στους αντιπάλους του.

Στο γενικό σύνολο η σειρά σημείωσε τηλεθέαση 39,1%, φτάνοντας σε τέταρτο μέχρι το 45,4%. Στο δυναμικό κοινό κινήθηκε υψηλότερα, στο 44,8%, ενώ άγγιξε ακόμα και το 52,6%!

Την ίδα ώρα το “ΤΑΜΑΜ” κρατούσε στον ΑΝΤ1 μόνο το 11,2% των τηλεθεατών, ενώ η τηλεθέαση στα υπόλοιπα κανάλια ήταν μονοψήφια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα