Έλλη Στάη: Τέλος από το δελτίο ειδήσεων του OPEN - Στη θέση της η Νίκη Λυμπεράκη

Η Έλλη Στάη στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN TV
Η Έλλη Στάη στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN TV EUROKINISSI

Η γνωστή δημοσιογράφος φέρεται να έχει συμφωνήσει να μην αναλάβει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων από Σεπτέμβριο. Δεν είναι ξεκάθαρο αν θα "κρατήσει" την εκπομπή Open Mind. Αντικαταστάτριά της φέρεται να είναι η Νίκη Λυμπεράκη που ήταν στον ΣΚΑΙ.

Η γνωστή δημοσιογράφος Έλλη Στάη συνεργαζόταν με τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN TV ήδη από το ξεκίνημά του, παρουσιάζοντας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ίδια φέρεται να έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση του καναλιού να μην συνεχίσει την παρουσίαση του δελτίου από Σεπτέμβριο.

Ο σταθμός φαίνεται πως έχει βρει την αντικαταστάτρια της Έλλης Στάη, επιμένοντας σε γυναικεία παρουσία στο τιμόνι της παρουσίασης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Αυτή φέρεται να είναι η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Νίκη Λυμπεράκη, η οποία, όπως έγινε ήδη γνωστό, αποχωρεί από το δυναμικό του ΣΚΑΙ.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί, πως δεν είναι ακόμη σαφές το αν η Έλλη Στάη θα συνεχίσει να εργάζεται για το OPEN με την εκπομπή Open Mind ή αν το "διαζύγιό" τους θα είναι οριστικό.

SHARE: