'Επί Τόπου Στροφή' στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ

'Επί Τόπου Στροφή' στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ

“Επί Τόπου Στροφή” στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ με τον ΚΩΣΤΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ

Ο γνωστός ακτιβιστής δημοσιογράφος ΚΩΣΤΑΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ είναι ο καλεσμένος της ομάδας ραδιοφώνου του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.

Άμεσος, ειλικρινής, ανοιχτός  και ευαίσθητος διευθύνει σήμερα τον ραδιοφωνικό σταθμό «105,5 Στο Κόκκινο» μετά από μια μακρά επιτυχημένη πορεία στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο και στην τηλεόραση.

'Επί Τόπου Στροφή' στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ δεν είναι απλά ένας καλεσμένος στην «Επί Τόπου Στροφή», είναι ένας πιστός Φίλος της Κοινότητας, ένας υποστηρικτής και συμπαραστάτης του ΚΕΘΕΑ καθώς  από το 2009 συμμετέχει ενεργά στο Διοικητικό Συμβούλιο και από το Νοέμβριο του 2015 ανέλαβε τη θέση του Αντιπροέδρου. Παρακολουθεί και προβάλλει το έργο του ΚΕΘΕΑ από την ίδρυση του και έχει υποστηρίξει ιδιαίτερα τον Οργανισμό σε θέματα επικοινωνίας και κοινωνικής δράσης όπως είναι: η ολοκλήρωση του ΗΧΟΣΤΟΥΝΤΙΟ του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ και προώθηση του web radio, η προβολή του έργου του ΚΕΘΕΑ μέσω της δημόσιας τηλεόρασης, συναυλίες για τους Γιατρούς του Κόσμου, εκστρατεία ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πρόσφυγες του Κομπάνι κ.ά.

Θα έχουμε λοιπόν την ευκαιρία να ακούσουμε μια συζήτηση μεστή, ουσιαστική, γεμάτη μηνύματα θετικά σε μια εποχή που τα έχουμε πραγματικά ανάγκη.

'Επί Τόπου Στροφή' στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ

Αυτή η εκπομπή θα μας αποκαλύψει πολλά για τους μύθους και την πραγματικότητα της χρήσης, για την εφηβεία, για τους φόβους και τις ανησυχίες μιας γενιάς που θα πρέπει να ατενίσει με αισιοδοξία το μέλλον που της ανήκει.

Μην  την χάσετε !

Για περισσότερες πληροφορίες και για άλλες ανακοινώσεις, μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο: 210 8822122, ή να επισκεφτείτε τους παρακάτω ιστότοπους: www.kethea-strofi.gr, www.facebook.com/ketheastrofi

SHARE: