Έτοιμος να αγοράσει κανάλι που δεν έλαβε άδεια ο Σαββίδης

Έτοιμος να αγοράσει κανάλι που δεν έλαβε άδεια ο Σαββίδης
Candidates attend the General Secretariat of Information and Communication for the competition of of the four television broadcasting licenses, in Athens, on August 30, 2016 / , , 30 , 2016 SOOC

Ανοιχτή πρόσκληση, μέσω της ΕΡΤ, απηύθυνε ο Ι.Σαββίδης σε όσους έχασαν την άδεια τους λέγοντας ότι θα αγοράσει οποιασδήποτε κανάλι ακόμη και τον Alpha εξασφαλίζοντας τις θέσεις εργασίας (Vid)

Την επιθυμία του να αγοράσει κάποιο από τα κανάλια που δεν πήραν άδεια κατά την πρόσφατη δημοπρασία τηλεοπτικών αδειών, ανακοίνωσε μιλώντας στην ΕΡΤ και στην Αθλητική Κυριακή ο Ιβάν Σαββίδης.

Όπως είπε “την νύχτα μετά τον διαγωνισμό δεν σχολίασε ξανά τη διαδικασία των δημοπρασιών. Την πρόθεσή μου την έδειξα όταν η πρότασή μου έφτασε τα 61 εκατ. ευρώ” και πρόσθεσε ότι “στους διαγωνισμούς κάποιος κερδίζει και κάποιος χάνει”.

Ωστόσο, πρόσθεσε ότι την σοβαρότητά του θα τη δείξει και στη συνέχεια ξεκαθαρίζοντας: “Ο χώρος των media στην Ελλάδα με ενδιαφέρει και θέλω να συμμετάσχω στον χώρο των media. Είμαι έτοιμος στο πλαίσιο της προστασίας των θέσεων εργασίας να προτείνω σε οποιαδήποτε κανάλι από αυτά που έχασαν την άδεια και μεταξύ αυτών και στον κ. Κοντομηνά και στον Aplha να πουλήσουν το κανάλι τους και εγώ εγγυώμαι ότι οι θέσεις εργασίας θα διατηρηθούν”.

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι ότι έχει βρει και έναν αλγόριθμο με τον οποίο “θα μπω σε μια συνέργεια με τα πρόσωπα που κέρδισαν την άδεια. Είμαι έτοιμος να προσφέρω τέτοιους όρους σε αυτούς που έχασαν την άδεια τους, που θα τους επιτρέψει να διατηρήσουν τις θέσεις εργασίας τους” τόνισε και κατέληξε λέγοντας: “Οι θέσεις εργασίας δεν πρέπει να χάνονται και σε κάθε περίπτωση θα βρω τη λύση για τη δική μου συμμετοχή στον χώρο των media. Αυτή μου τη δήλωση ας την λάβουν ως επίσημη πρόσκληση όσοι χάνοντας την άδειά τους είναι έτοιμοι να προβούν σε απολύσεις των εργαζομένων τους”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα