Η 24MEDIA "Χρυσός Χορηγός" στα Ermis Awards 2018

Η 24MEDIA "Χρυσός Χορηγός" στα Ermis Awards 2018

Οι φετινές “ανήσυχες” δημιουργικές ιδέες βραβεύτηκαν σε δύο διαδοχικές τελετές στο "ΘΕΑΤΡΟΝ" του Κέντρου Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος".

Για 6η συνεχή χρονιά ο όμιλος της 24MEDIA ήταν “Χρυσός Χορηγός” των Ermis Awards. Η 24MEDIA με τη στήριξή της στο θεσμό των Ermis Awards, υποστηρίζει έμπρακτα το χώρο της διαφήμισης και επιβραβεύει τη δημιουργικότητα στην επικοινωνία.

Οι φετινές “ανήσυχες” δημιουργικές ιδέες βραβεύτηκαν σε δύο διαδοχικές τελετές στο "ΘΕΑΤΡΟΝ" του Κέντρου Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος". H 24MEDIA είχε την τιμή να απονείμει δύο βραβεία: Ο Χρήστος Χατζηιωάννου, Head of Native & Branded Content, απένειμε το βραβείο Direct Agency of the Year, στο τέλος της τελετής απονομής Digital, Design, Direct, PR & Media, και η Ντέπη Παπάζογλου, Group Account Director, απένειμε το Grand Ermis της ενότητας Branded Entertainment & Content, στην αρχή της τελετής απονομής Ad, Production, BEC & Integrated Campaign.

Η 24MEDIA
ELIAS JOIDOS PHOTOGRAPHY

Ο Τάσος Αργυρός, Group Commercial Director της 24MEDIA δήλωσε: Για μία ακόμη χρονιά η 24MEDIA στηρίζει δυναμικά τις “ανήσυχες” δημιουργικές ιδέες και επενδύει στην ανάπτυξη της διαφημιστικής αγοράς. Είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς να αποτελούμε μέρος των Ermis Awards, αυτού του μοναδικού θεσμού βράβευσης της δημιουργικότητας στην επικοινωνία στη χώρα μας.

ADVERTISING

SHARE: