IQ 160: Ένα άγριο έγκλημα φέρνει κοντά την Πηνελόπη και τον Αργύρη

IQ 160: Ένα άγριο έγκλημα φέρνει κοντά την Πηνελόπη και τον Αργύρη
IQ 160 star tv

Ένας σέρφερ βρίσκεται δολοφονημένος σε μια παραλία. Ένας νεαρός μάρτυρας γίνεται ο βασικός ύποπτος, όταν η κατάθεσή του παρουσιάζει ασάφειες. Όσα θα δούμε απόψε στη σειρά "IQ 160".

Οι εξελίξεις της σειράς “IQ 160” είναι πολλές, με τους τηλεθεατές να αναμένουν με αγωνία το επεισόδιο της Κυριακής (23/4), που θα προβληθεί μέσα από τη συχνότητα του Star.

Μια αντισυμβατική γυναίκα, που όμως διαθέτει εξαιρετική ευφυΐα αλλά κανείς δεν μπορούσε να το φανταστεί! Ένας ιδιόρρυθμος τυπολάτρης αστυνόμος, που ξαφνικά πρέπει να συνεργαστεί μαζί της για να εξιχνιάσουν εγκλήματα! Το αταίριαστο δίδυμο δεν θα αφήσει κανένα αστυνομικό μυστήριο χωρίς λύση!

Τι θα δούμε την Κυριακή 23 Απριλίου στις 21:00

Η σχέση της Πηνελόπης και του Αργύρη έχει βελτιωθεί και οι καυγάδες τους έχουν περιοριστεί αισθητά. Ένας σέρφερ βρίσκεται δολοφονημένος σε μια παραλία. Ένας νεαρός μάρτυρας γίνεται ο βασικός ύποπτος, όταν η κατάθεσή του παρουσιάζει ασάφειες. Ομολογεί ότι αυτός διέπραξε το φόνο και ισχυρίζεται ότι το θύμα τον είχε κακοποιήσει ερωτικά, όταν ήταν ακόμη ανήλικος. Το ίδιο θα ισχυριστεί και μια νεαρή κοπέλα, αλλά η Πηνελόπη έχει τους λόγους της να αμφιβάλλει. Η Σοφία τους λέει ότι η υπόθεση έχει κλείσει, αλλά η Πηνελόπη πείθει τον Αργύρη να συνεχίσουν την έρευνα.

Όταν, όμως, έρθουν αντιμέτωποι με μια συμμορία που αναζητάει το θύμα, η σωματική ακεραιότητα της Πηνελόπης θα κινδυνεύσει και ο Αργύρης θα αναγκαστεί να πυροβολήσει τον έναν από τους κακοποιούς. Η συμπλοκή οδηγεί στην αποκάλυψη του πραγματικού δολοφόνου, αλλά ο Καλατζής δέχεται την αυστηρή επίπληξη της Σοφίας για την παράνομη έρευνα. Θεωρώντας ότι η Πηνελόπη δεν είναι καλή επιρροή για εκείνον, ο Καλατζής προσπαθεί να κρατήσει αποστάσεις, ανάμεσά τους…

IQ 160: Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα