Left Media: Η ανακοίνωση για την αποχώρηση του Νίκου Ξυδάκη από τον σταθμό “Στο Κόκκινο”

Left Media: Η ανακοίνωση για την αποχώρηση του Νίκου Ξυδάκη από τον σταθμό “Στο Κόκκινο”
Νίκος Ξυδάκης Eurokinissi

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Left Media εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για την αποχώρηση του Νίκου Ξυδάκη από το ραδιοφωνικό σταθμό "Στο Κόκκινο".

Τη λήξη της συνεργασίας του με το Νίκο Ξυδάκη, γνωστοποίησε με επίσημη ανακοίνωση το Διοικητικό Συμβούλιο της Left Media, λίγες ώρες μετά την τελευταία εκπομπή του δημοσιογράφου στο ραδιοφωνικό σταθμό “Στο Κόκκινο”.

Η εταιρεία δεν αναφέρει τους λόγους για τους οποίους προχώρησαν στη λήξη της συνεργασίας με το δημοσιογράφο, ωστόσο, στην ανακοίνωσή της τονίζει ότι “είχε ζητηθεί (από τον κ. Ξυδάκη) να συνεχίζει κανονικά” την εκπομπή του.

Η ανακοίνωση της Left Media:

“Ένας κύκλος δύο ετών κλείνει για το ραδιόφωνο «Στο Κόκκινο» με την αποχώρηση του Νίκου Ξυδάκη από τη διεύθυνση του σταθμού. Τον ευχαριστούμε για τη συμβολή του στην ενδυνάμωση του ραδιοφώνου.

Η απόφασή του ωστόσο να σταματήσει την καθημερινή εκπομπή του, όχι μόνο δεν ζητήθηκε ποτέ από το Διοικητικό Συμβούλιο, αλλά αντίθετα του είχε ζητηθεί να την συνεχίσει κανονικά, κάτι το οποίο ίσχυε μέχρι και σήμερα.

Τέλος, αναφορικά με την ανησυχία πολλών ακροατών και συντρόφων, ξεκαθαρίζουμε πως μοναδική μέριμνα του ΔΣ και του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ως βασικού μετόχου, είναι η περαιτέρω ανάπτυξη του «Στο Κόκκινο», κορμός του οποίου παραμένουν οι εργαζόμενοί του, καθώς και η ενδυνάμωση της φωνής της Αριστεράς στα FM”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα