Νέες επενδύσεις από τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ

Νέες επενδύσεις από τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ

Η μεγάλη κίνηση είναι η πρόσφατη είσοδος στο μετοχικό κεφάλαιο της Cheddar, η οποία παρέχει ειδησεογραφικό περιεχόμενο σε νεανικά κοινά στις ΗΠΑ. Ταυτόχρονα, μέσω της συμμετοχής του oμίλου στην Raine Group, o ANTNENA απέκτησε πρόσβαση στην Propagate, μία από τις κορυφαίες εταιρείες παραγωγής τηλεοπτικών σειρών παγκοσμίως.

Συνεχίζει τις επενδύσεις του εκτός Ελλάδας ο όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ. Σε αντίθεση με την αρνητική πορεία στο εσωτερικό, όπου βρίσκεται ακόμη και στην Πέμπτη θέση της τηλεθέασης, οι επενδυτικές κινήσεις συνεχίζονται εκτός των συνόρων.

Με απόφαση του διευθύνοντος συμβούλου Θοδωρή Κυριακού απέκτησε μερίδιο στο ταχύτατα αναπτυσσόμενο δίκτυο της Cheddar TV και στην εταιρία παραγωγής και διανομής μεγάλων τηλεοπτικών blockbusters

Ο Όμιλος ANTENNA, μετά τις αρχικές του τοποθετήσεις σε Facebook, Twitter και Spotify συνεχίζει να επενδύει στις σύγχρονες τεχνολογίες και τις ανερχόμενες αγορές. Η τελευταία κίνηση ήταν η συμμετοχή στο μετοχικό κεφάλαιο της Cheddar, γνωστή ως και «το CNΝ των millennials” που ιδρύθηκε το 2016 από τον Jon Steinberg, ο οποίος διετέλεσε και COO στην BuzzFeed από το 2004-2010. 

Το Cheddar TV  μεταδίδει καθημερινά ειδήσεις που αφορούν σε καινοτόμα θέματα, στην τεχνολογία και στην οικονομία, μέσα από μία φρέσκια και ιδιαίτερη ματιά. Μαζί με τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ στο μετοχικό κεφάλαιο της Cheddar συμμετέχουν  εταιρίες όπως μεταξύ άλλων  οι  Goldman Sachs, The New York Stock Exchange και Liberty Global. Η Cheddar έχει μεταδώσει live συνεντεύξεις σημαντικών στελεχών, μεγάλων επιχειρήσεων και πολιτικών εκπροσώπων, μεταξύ των οποίων του Lloyd Blankfein CEO της Goldman Sachs και του Joe Kennedy.

Η δεύτερη κίνηση είναι απόκτηση μεριδίου στο μετοχικό κεφάλαιο  της Propagate με τη συνδρομή  της επενδυτικής τράπεζας Raine Group,η οποία συνεργάζεται  επί μακρόν με τον ΑΝΤΕΝΝΑ. Η Propagete  ιδρύθηκε από τον πρώην CEO του NBC  David Silverman και τον Howard Owens οι οποίο είναι επίσης δημιουργοί και παραγωγοί για  πετυχημένες σειρές της τηλεόρασης όπως “The Office”, “Ugly Betty”, “Jane the Virgin”, “Date My Mom”, M”aster Chef”, “American Gladiators” και “Nashville Star”. Στο ενεργητικό της, έχει 17 σειρές οι οποίες είτε έχουν ήδη προβληθεί είτε είναι σε στάδιο παραγωγής και έχει χτίσει ένα ισχυρό προφίλ με διεθνείς συνεργασίες και μεγάλες συμφωνίες τηλεοπτικού επιπέδου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα