Ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε τον αντικαταστάτη του Γιάννη Λάτσιου

Το λογότυπο του ΑΝΤ1
Το λογότυπο του ΑΝΤ1 ΑΝΤ1

Νέος γενικός διευθυντής προγράμματος του σταθμου ο Τζώρτζης Ποφάντης

Ο Τζώρζης Ποφάντης αναλαμβάνει γενικός διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1, αντικαθιστώντας τον Γιάννη Λάτσιο. Πρόκειται για εσωτερική λύση στην οποία προχωράει ο τηλεοπτικός σταθμός τουλάχιστον ως το τέλος της σεζόν. Μετά από πολυετή συνεργασία με τον ΑΝΤ1 από τα πρώτα του βήματα στην τηλεόραση ο Τζώρτης Ποφάντης μετακινήθηκε στον Alpha και από τον Ιανουάριο του 2017 επέστρεψε στον ομιλο ΑΝΤ1 με καθήκοντα COO Digital Asset. Στόχος του νέου διευθυντή προγράμματος είναι η βελτίωση των ποσοστών του ΑΝΤ1, ο οποίος βρίσκεται σταθερά στην τέταρτη θέση.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει ότι ο Τζώρτζης Ποφάντης αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή Προγράμματος του σταθμού.

Ο Τζώρτζης Ποφάντης είναι στέλεχος με εξαιρετικά μεγάλη εμπειρία και σημαντική προϋπηρεσία στην αγορά των media στις H.Π.Α. και την Ελλάδα. Στον ΑΝΤ1 επέστρεψε τον Ιανουάριο του 2017 αναλαμβάνοντας καθήκοντα COODigitalAsset του Ομίλου ANTENNA.

Από την θέση του Γενικού Διευθυντή Προγράμματος με την τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία του είναι βέβαιο ότι θα συμβάλει ουσιαστικά στην περαιτέρω ανάπτυξη του τηλεοπτικού περιεχομένου του σταθμού σε όλες τις πλατφόρμες του Ομίλου, όπως και την ανάπτυξη διεθνών συμπαραγωγών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τέλος από τον ΑΝΤ1 ο Γιάννης Λάτσιος

ADVERTISING

SHARE: