Ο ΑΝΤ1 επενδύει στην ψυχαγωγία ενόψει της νέας σεζόν

Ο ΑΝΤ1 επενδύει στην ψυχαγωγία ενόψει της νέας σεζόν

Συνεχίζουν Φαίη Σκορδά με το "Πρωινό", η Ζέτα Μακρυπούλια με το Ρουκ Ζουκ και η Μαρία Μπεκατώρου με το "Still Standing" - Ξεχωρίζουν η νέα δραματική σειρά "Γυναίκα Χωρίς Όνομα" και η αστυνομική σειρά «Εγκλήματα Πάθους».

Συνεχίζει να επενδύει στην ψυχαγωγία ο ΑΝΤ1 TV και στη νέα τηλεοπτική χρονιά. Ο Τζώρτζης Ποφάντης, Γενικός Διευθυντής Προγράμματος ΑΝΤ1 TV, παρουσίασε στους δημοσιογράφους τα βασικά σημεία από τα “προσεχώς” του καναλιού.

Στην ενημέρωση ξεχωρίζει το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1, με τον Νίκο Χατζηνικολάου στις 20.00, ενώ συνεχίζεται η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», με το Γιώργο Παπαδάκη . Θα υπάρξει επίσης μια εκπομπή η «Κοινή Λογική», που έχει ως επίκεντρο απλούς πολίτες, στους οποίους δίνεται η ευκαιρία να σχολιάζουν την καθημερινότητα.

Στην ψυχαγωγία η Φαίη Σκορδά και «Το Πρωινό», συνεχίζουν για ακόμη μία χρονιά, ανανεώνουν το ραντεβού τους για το Σεπτέμβρη με ένα «πρωινό» πιο ανανεωμένο από ποτέ.

Στην απογευματινή ζώνη, ακολουθούν τα δύο επιτυχημένα τηλεπαιχνίδια «Ρουκ Ζουκ» με τη Ζέτα Μακρυπούλια και «Still Standing” με τη Μαρία Μπεκατώρου.

Υπάρχουν όμως και νέα προγράμματα, όπως το τηλεπαιχνίδι μαγειρικής «Όσα γνωρίζει η πεθερά», το μουσικό τηλεπαιχνίδι “Beat Buzzer”, με παρουσιαστή τον Γιώργο Μαυρίδη, «Το Ταίρι Ξέρει» με τον Τόνι Σφήνο. Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν θα μεταδίδεται και το “Nomads”, τα γυρίσματα του οποίου θα πραγματοποιηθούν στη Μαδαγασκάρη, χωρίς τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην παρουσίαση. Στη late night zone, ο ΑΝΤ1 συνεχίζει δυναμικά με την προβολή της σατυρικής εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα», με τον Αντώνη Κανάκη, αλλά και το βραδινό talkshow, «Βινύλιο».

Στη μυθοπλασία προγραμματίζεται προς μετάδοση η νέα δραματική σειρά «Γυναίκα Χωρίς Όνομα», σε σενάριο της Μαρίας Γεωργιάδου και σκηνοθεσία της Βίκυς Μανώλη, σε πρωταγωνιστικό ρόλο η Μαριάννα Τουμασάτου, η Ταμίλα Κουλίεβα και άλλοι γνωστοί ηθοποιοί, με την κοινωνική σειρά μυστηρίου. Και ακόμη η «Επιστροφή» σε σενάριο Μελίνας Τσαμπάνη και σκηνοθεσία Αλέξανδρου Πανταζούδη με τους Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Αντώνη Καρυστινό, Αλέξανδρο Σταύρου, Αλέξανδρο Αντωνόπουλο κ.α,

Οι κωμωδίες θα είναι στο ημερήσιο πρόγραμμα. Στη σειρά «Πέτα τη φριτέζα», σε σενάριο Γιώργου Κρητικού – Μάκη Πιτταρά και σκηνοθεσία Ανδρέα Μορφονιού, πρωταγωνιστούν οι Γιάννης Μπέζος, Φάνης Μουρατίδης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Ελένη Ουζουνίδου, Τζένη Μπότση, Νικολέττα Κοτσαηλίδου κ.α.

Επίσης, έρχεται η σειρά «Κάνε Γονείς να δεις καλό», σε σενάριο των Σάρα Γανωτή και Νίκου Σταυρακούδη και σκηνοθεσία Πιέρρου Ανδρακάκου και Νίκου Κρητικού.Τέλος, θα μεταδοθούν τα «Εγκλήματα Πάθους», σε σκηνοθεσία Δημήτρη Αρβανίτη, μία αστυνομική σειρά που αποτελείται από αυτοτελή επεισόδια σε ύφος δραματοποιημένων ντοκιμαντέρ.

Στα σχέδια του ΑΝΤ1 TV για το 2019 είναι το “Football Stories”, με τον Γιώργο Λέντζα, οι «Άγριες Μέλισσες» μια σειρά εποχής, που διαδραματίζεται στον θεσσαλικό κάμπο του 1958, το “ComedyRoom” σε συνεργασία με το Netwix, που θα δίνει βήμα στους κορυφαίους stand up κωμικούς της χώρας και το “Ninja Warrior”, ένα νεό, δυναμικό παιχνίδι δράσης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα