Παντελής Παντελίδης: Τεράστιο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών για το ‘τελευταίο αντίο’ στον 32χρονο καλλιτέχνη

Παντελής Παντελίδης: Τεράστιο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών για το ‘τελευταίο αντίο’ στον 32χρονο καλλιτέχνη
Funeral of the Greek popular singer Pantelis Pantelidis, in Nea Ionia, Athens on February 20, 2016. / , , 20 2016. Sooc

Οι μετρήσεις τηλεθέασης απέδειξαν το ενδιαφέρον του κοινού για τον Παντελή Παντελίδη, με τις δύο εκπομπές που μετέδωσαν το "τελευταίο αντίο" στον καλλιτέχνη, να συγκεντρώνουν αθροιστικά πάνω από 60% της συνολικής τηλεθέασης

Ο Θάνατος του Παντελή Παντελίδη απασχόλησε έντονα ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, από το πρωί της Πέμπτης, όταν και έγινε γνωστή η είδηση του δυστυχήματος. Πέραν των χιλιάδων ανθρώπων που έσπευσαν να βρεθούν στη Νέα Ιωνία το μεσημέρι του Σαββάτου, αλλά και στο σημείο του δυστυχήματος το απόγευμα της ίδιας ημέρας και οι τηλεθεατές συντονίστηκαν στους δέκτες τους προκειμένου να πουν το  “τελευταίο αντίο” στον Παντελή Παντελίδη.

Ο τηλεοπτικός σταθμός ‘Ε’ που μετέδωσε την κηδεία σημείωσε τηλεθέαση ρεκόρ για τα δεδομένα του καναλιού, με ποσοστό που έφτασε στο σύνολο ακόμη και το 49,2%, ενώ ξεπέρασε το 51,2% στις ηλικίες 15-44 ετών. Στο σύνολο της τηλεθέασης, η εκπομπή Αποκαλυπτικά που προβαλλόταν την ώρα της κηδείας, σημείωσε τηλεθέαση, 37,6% στο σύνολο και 38,5% στα νεανικά κοινά. Αντίστοιχα και ο τηλεοπτικός σταθμός STAR που επέλεξε επίσης να μεταδώσει το τελευταίο αντίο στον 32χρονο τραγουδιστή, σημείωσε τηλεθέαση 18% και 24,1% αντίστοιχα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα