Πέθανε ο δημοσιογράφος Χρήστος Μεσσήνης

Πέθανε ο δημοσιογράφος Χρήστος Μεσσήνης
ΕΣΗΕΑ INTIME NEWS

Σε ηλικία 73 ετών πέθανε ο δημοσιογράφος Χρήστος Μεσσήνης. Όπως ανακοίνωσε η ΕΣΗΕΑ, η κηδεία του θα τελεστεί την Πέμπτη (18/5) στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη στον Νέο Βουτζά.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ανακοίνωσε την απώλεια του δημοσιογράφου Χρήστου Μεσσήνη, ο οποίος “έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών, σήμερα, Τρίτη (16/5).

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

“Ο Χρήστος Μεσσήνης γεννήθηκε στην Καρυά Λευκάδας το 1950, όπου και τελείωσε το εξατάξιο Γυμνάσιο. Τον Ιούλιο του 1970 άρχισε να εργάζεται ως εσωτερικός συντάκτης στην εφημερίδα “Ακρόπολις” ενώ από το 1971 ξεκίνησε η συνεργασία του με την οικονομική εφημερίδα “Εξπρές”.

Στη συνέχεια εργάστηκε στις εφημερίδες “Αυγή”, “Νέα Ελλάδα”, “Ριζοσπάστης”, “Αθηναϊκή”, «Βραδυνή», τα περιοδικά “Αθηνόραμα” και “Πολιτικά Θέματα”, ενώ το 1979 θα είναι η αρχή της συνεργασίας του με το “Βήμα”. Θα εργαστεί επίσης στην “Ελευθεροτυπία”, την “Εγνατία” και τέλος στα “Νέα”.

Ο Χρήστος Μεσσήνης εργάστηκε με ευσυνειδησία και επαγγελματισμό, ενώ αποτελούσε πάντοτε κύρια μέριμνά του η διαφύλαξη των αξιών και της δεοντολογίας του επαγγέλματος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συλλυπείται βαθύτατα τους οικείους του και αποχαιρετά τον εκλεκτό συνάδελφο.

Η κηδεία του Χρήστου Μεσσήνη θα τελεστεί την Πέμπτη, 18 Μαΐου 2023, στις 10.00 π.μ. στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη στον Νέο Βουτζά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα