Ποια είναι η εταιρεία που θα ελέγξει το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες

ΒΟΥΛΗ - ΑΦΙΞΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
ΒΟΥΛΗ - ΑΦΙΞΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) EUROKINISSI

Αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» η κατακυρωτική απόφαση για την ανάθεση της παροχής ελεγκτικών υπηρεσιών. Ένα ακόμη βήμα για το ξεκαθάρισμα του τηλεοπτικού τοπίου

Η ΓΓΕΕ, προχωρά με γοργούς ρυθμούς τη διαδικασία για την αδειοδότηση παρόχων γενικού περιεχομένου επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας.

Έτσι, σήμερα αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» η κατακυρωτική απόφαση για την ανάθεση της παροχής ελεγκτικών υπηρεσιών, στο πλαίσιο της διενέργειας της διαδικασίας αδειοδότησης παρόχων περιεχομένου επίγειας ψηφιακής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης, εθνικής εμβέλειας ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου, στην εταιρία «Grant Thorton».

Είχε προηγηθεί η ψήφιση νόμου 4339/2015, ο οποίος θέτει πολύ αυστηρές προϋποθέσεις για τη συμμετοχή στη διαγωνιστική διαδικασία υποψηφίων για την αδειοδότηση παρόχων γενικού περιεχομένου επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας και η παροχή εντολής από τον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά, στονΓενικό Γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας περί της διεξαγωγής πρόχειρου διαγωνισμού με σταθμισμένα κριτήρια, για την παροχή ελεγκτικών υπηρεσιών, στο πλαίσιο της διενέργειας της διαδικασίας.

Card  

Στις 20 Μαΐου, είχε δημοσιευθεί η προκήρυξη του διαγωνισμού για την αδειοδότηση των ιδιωτικών καναλιών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τηλεοπτικές άδειες: Δημοσιεύθηκε η προκήρυξη

SHARE: