Πόλεμος για το Survivor

Πόλεμος για το Survivor

Αγωγή κατά του δημοσίου από τον τηλεοπτικό σταθμό Star. Ο σταθμός υποστηρίζει ότι λόγω του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών, έχασε το Survivor και το Voice. Πόσα χρήματα ζητά

Κόντρα μεταξύ Star και κυβέρνησης προκλήθηκε μετά την αγωγή του τηλεοπτικού σταθμού, που κατηγορεί το Δημόσιο για το γεγονός ότι έχασε τα ριάλιτι Survivor και Voice.

Συγκεκριμένα το Star προχώρησε σε αγωγή εναντίον του Δημοσίου,  για την "αποκατάσταση της ζημίας που μας προεκλήθη από το γεγονός της συμμετοχής μας και της παράνομης μη αδειοδότησής μας κατά τη διαδικασία του Διαγωνισμού για τη χορήγηση των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών".

Στην αγωγή αναφέρεται ότι λόγω της μη αδειοδότησής του αναγκάστηκε να μην αναλάβει, ενώ είχε συμφωνήσει με τον Τούρκο παραγωγό το Survivor και το «Voice». Στην αγωγή το κανάλι ζητά αποζημίωση 32,4 εκατ. ευρώ για διαφυγόντα κέρδη από τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκο Παππά, από τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και από τον γενικό γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρη Κρέτσο.

Η αγωγή, προκάλεσε την αντίδραση του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκου Παππά. Ο κ. Παππάς με ανάρτησή του στο Twitter ανέφερε: "Το Star έχασε το Survivor και ζητά αποζημίωση 32 εκατ. ευρώ. Να απευθυνθεί στο ταμείο απόρων, παρανόμων καναλαρχών και αποτυχημένων μάνατζερ".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Survivor
SHARE:

24Media Network