Πρεμιέρα για την εκπομπή “Καλοκαίρι #not” στο Open

Πρεμιέρα για την εκπομπή “Καλοκαίρι #not” στο Open
Πρεμιέρα για την εκπομπή "Καλοκαίρι #not" Glomex

Πρώτη εκπομπή για τους Γρηγόρη Γκουντάρα, Ναταλί Κάκκαβα, Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλή Παύλου. Όσα είπαν στην πρεμιέρα του "Καλοκαίρι #not".

Πρεμιέρα έκανε στις 09:50 το πρωί της Δευτέρας (06/07) στο Open η νέα εκπομπή “Καλοκαίρι #not” με παρουσιαστές τους Γρηγόρη Γκουντάρα και Ναταλί Κάκκαβα και συμπαρουσιαστές τους Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλή Παύλου.

Η εκπομπή θα περιλαμβάνει νέα από τη showbiz, συμβουλές μόδας και ομορφιάς, μαγερική, αλλά και θέματα fitness, τα οποία θα παρουσιάζουν τα δύο ζευγάρια που θα βλέπουμε κάθε πρωί για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας έκανε την αρχή, καλωσορίζοντας τους τηλεθεατές: “Καλώς ήρθατε, σας ευχαριστούμε πολύ που είστε εδώ μαζί μας. Θα περάσουμε ένα καλοκαίρι μαζί, ένα δύσκολο καλοκαίρι, ελπίζουμε να σας κρατήσουμε καλή παρέα, θα προσπαθήσουμε να έχουμε πολύ όμορφα και δροσερά θέματα”.

Με τη σειρά της η Ναταλί Κάκκαβα είπε: “Νιώθω πάρα πολύ όμορφα για την καινούργια μας αυτή πραγματικότητα. Νιώθω πολύ μεγάλη ασφάλεια δίπλα στον σύζυγό μου και το μόνο πράγμα που δεν είχαμε κάνει μαζί, το κάναμε τώρα. Κι έχω χαρεί πάρα πολύ που έχω γνωρίσει ένα τόσο όμορφο, φρέσκο, δροσερό, ερωτευμένο,. Καταπληκτικό ζευγάρι, όπως η Ελένη και ο Ετεοκλής”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα