Ράδιο Αρβύλα: Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Ράδιο Αρβύλα: Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου
Λογότυπο "Ράδιο Αρβύλα" ant1

Ο ΑΝΤ1 προχώρησε σε επίσημη ανακοίνωση, με την οποία καταδικάζει τις πράξεις του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Σε επίσημη ανακοίνωση προχώρησε ο ΑΝΤ1, μετά τις καταγγελίες κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου για revenge porn σε βάρος πρώην συντρόφου του και την απομάκρυνσή του από το “Ράδιο Αρβύλα”.

Με μία θέση κενή και με τους τρεις παρουσιαστές να είναι σοκαρισμένοι, ξεκίνησε το “Ράδιο Αρβύλα” της Δευτέρας, μετά την καταγγελία σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος κατηγορείται για δημοσιοποίηση πορνογραφικού υλικού και, μετά από αυτή την εξέλιξη, αποτελεί παρελθόν από την εκπομπή.

Ο Αντώνης Κανάκης ανακοίνωσε την απομάκρυνση του παρουσιαστή, μιλώντας για αρκετή ώρα σχετικά με την καταγγελία που φαίνεται να έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στους συντελεστές της εκπομπής, καθώς, όπως ανέφερε ο ίδιος ουδείς γνώριζε ότι υπάρχει δικαστική υπόθεση σε εξέλιξη για δημοσίευση πορνογραφικού υλικού πρώην συντρόφου του.

Λίγο μετά, ο ΑΝΤ1 προχώρησε σε ανακοίνωση, με την οποία ότι καταδικάζει τις πράξεις του Στάθη Παναγιωτόπουλου και ως εκ τούτου ο παρουσιαστής αποτελεί παρελθόν από τον σταθμό.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του σταθμού:

“Ο ΑΝΤ1 διαχρονικά καταδίκαζε και πάντοτε θα καταδικάζει απερίφραστα, κακοποιητικές συμπεριφορές, πράξεις και πρακτικές που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και την ιδιωτικότητα.

Ο σταθμός επικροτεί τα γρήγορα αντανακλαστικά και την αποφασιστικότητα που επέδειξε ο Αντώνης Κανάκης, λαμβάνοντας την απόφαση να απομακρύνει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από το δυναμικό των εκπομπών του «Ράδιο Αρβύλα» και «VINΥΛΙΟ», η οποία είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις διαχρονικές αρχές και αξίες του σταθμού”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα