Business Monitor: Η “επανεκκίνηση” της Ελλάδας, ο εθελοντισμός και ο μεγαλύτερος θεσμός επιχειρηματικότητας

Business Monitor: Η “επανεκκίνηση” της Ελλάδας, ο εθελοντισμός και ο μεγαλύτερος θεσμός επιχειρηματικότητας

Αυτό το Σάββατο (13:00 - 14:00) στην εκπομπή "Business Monitor" συμμετέχουν η Άτζελα Στάθη του Reload Greece, ο Κωσταπάνος Μηλιαρέσης της Ethelon και ο Αλέξανδρος Νούσιας του Envolve Entrepreneurship.

Η εκπομπή Business Monitor επιστρέφει αυτό το Σάββατο 13:00 – 14:00 στον «αέρα» του News 24/7 Radio στους 88,, με τον Τάσο Ζάχο Editor in Chief του FortuneGreece.com.

Στο επιχειρηματικό μαγκαζίνο αυτής της εβδομάδας συνδεόμαστε με Λονδίνο και την Άτζελα Στάθη, νέα CEO του Reload Greece, για να μας μιλήσει για το επόμενο στάδιο ανάπτυξης του οργανισμού. Το Reload Greece με έδρα το Λονδίνο έχει αναπτυχθεί σημαντικά τα 4 τελευταία, συνεισφέρει στην «επανεκκίνηση» της ελληνικής οικονομίας μέσα από το επιχειρείν, κινητοποιώντας τα ελληνικά ταλέντα που βρίσκονται μακριά από την Ελλάδα. Σχεδόν 5.000 νέοι έχουν εκπαιδευτεί μέσα από τα προγράμματα του Reload, περισσότερα από 5 εκατ. ευρώ έχουν επενδυθεί σε Startups, ενώ έχουν δημιουργηθεί πάνω από 200 θέσεις εργασίας μέχρι σήμερα.

Στο στούντιο της εκπομπής θα βρεθεί επίσης ο Κωσταπάνος Μηλιαρέσης της Ethelon, ο οποίος αναδείχθηκε από την Adecco στη λίστα με τους επιχειρηματίες με ταλέντο, οι οποίοι ξεχωρίζουν στην περιοχή της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης και έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση των αγορών στις οποίες δραστηριοποιούνται. Θα μιλήσει για τα νέα του σχέδια αλλά και τη νέα σελίδα στην Ethelon, του οργανισμού που αποτελεί κύριο σημείο αναφοράς για τον εθελοντισμό στην Ελλάδα.

Στο Business Monitor μιλάει αυτό το Σάββατο και ο Αλέξανδρος Νούσιας, Διευθυντής του του Envolve Entrepreneurship στην Ελλάδα. O θεσμός που αποτελεί τη συνέχεια του «Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας», μόλις ανακοίνωσε τον 7ο κύκλο αιτήσεων για νεοφυείς επιχειρήσεις, στις οποίες προσφέρει χρηματοδότηση, καθοδήγηση και υπηρεσίες επιχειρηματικής υποστήριξης, που διατίθενται μέσω του διευρυμένου δικτύου Υποστηρικτών του Envolve. Από την ίδρυσή του, το Envolve στην Ελλάδα έχει λάβει περισσότερες από 5.500 αιτήσεις και έχει βραβεύσει 27 νικήτριες εταιρείες. Οι εταιρείες αυτές είναι ενεργές σε 17 επιχειρηματικούς κλάδους, έχουν δημιουργήσει περισσότερες από 1.600 θέσεις εργασίας, έχουν προσελκύσει επενδύσεις €40 εκατομμυρίων, ενώ η συνολική αποτίμησή τους υπερβαίνει τα €140 εκατομμύρια.

Συντονιστείτε στο Business Monitor αυτό το Σάββατο 13:00 – 14:00!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα