Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών η μήνυση για τα πόθεν έσχες των υπερθεματιστών

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών η μήνυση για τα πόθεν έσχες των υπερθεματιστών
Συνάντηση των αρμοδίων κυβερνητικών στελεχών με τους εκπροσώπους των τεσσάρων προσωρινών υπερθεματιστών στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Διαβιβάστηκε από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου η μήνυση για τον έλεγχο των πόθεν έσχες των υπερθεματιστών

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας είναι πλέον αρμόδια να ερευνήσει τα όσα ανέφερε για τον έλεγχο των πόθεν έσχες των υπερθεματιστών η ΝΔ σε μηνυτήρια αναφορά της.

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου που είχε παραλάβει την αναφορά, διαβίβασε το έγγραφο στην Εισαγγελία  Πρωτοδικών Αθηνών προκειμένου να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες.

Υπενθυμίζεται ότι τη μήνυση είχαν καταθέσει οι βουλευτές της ΝΔ Μ. Βορίδης, Όλγα Κεφαλογιάννη, Ιω. Τραγάκης, Κ. Τζαβάρας και Χ. Αθανασίου κατά παντός υπευθύνου για το διαγωνισμό που αφορά στις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες.

Ζητούσαν να ερευνηθούν τα αδικήματα της παράβασης καθήκοντος και της ψευδούς βεβαίωσης στα μέλη της ειδικής επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών, που με πράξεις ή παραλείψεις τους ανακήρυξαν τους οριστικούς υπερθεματιστές των αδειών μεταξύ των οποίων τον  κ. Ι. Καλογρίτσα, αλλά και για συνέργεια στα αδικήματα αυτά στον γενικό γραμματέα Ενημέρωσης του υπουργείου Επικρατείας Ελευθέριο Κρέτσο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα