Τηλεοπτικές άδειες: Δευτέρα και Τετάρτη η διάσκεψη του ΣτΕ

Τηλεοπτικές άδειες: Δευτέρα και Τετάρτη η διάσκεψη του ΣτΕ
ΑΘΗΝΑ-Συνεδριάζει το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) για τις τηλεοπτικές άδειες.(Eurokinissi-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) Eurokinissi

Προσδιορίστηκαν οι νέες ημερομηνίες της διάσκεψης της Ολομέλειας του ΣτΕ. Υπέρ της συνταγματικότητας ο εισηγητής της υπόθεσης

Τη Δευτέρα και την Τετάρτη θα συνεδριάσει εκ νέου η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών.

Και οι δύο διασκέψεις θα διεξαχθούν το απόγευμα, μετά τις 5 μ.μ. και όπως είναι ήδη γνωστό θα αφορούν ζητήματα που άπτονται της ουσίας της υπόθεσης.

Συγκεκριμένα, η διάσκεψη της Δευτέρας αναμένεται να ξεκινήσει με την εισήγηση του Γιώργου Παπαγεωργίου επί της συνταγματικότητας ή μη του Νόμου Παππά, η οποία ξεκίνησε την περασμένη Τετάρτη αλλά δεν ολοκληρώθηκε.

Σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα πληροφορίες πάντως, ο εισηγητής φαίνεται να τάσσεται υπέρ της συνταγματικότητας, η θέση του όμως δεν είναι δεσμευτική για τους συναδέλφους του δικαστικούς λειτουργούς.

Μετά την ολοκλήρωση της εισήγησης, το λόγο θα λάβουν οι αντιπρόεδροι και σύμβουλοι Επικρατείας ενώ θα ακολουθήσει σχετική ψηφοφορία – εκτός απροόπτου – την Τετάρτη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα