Τηλεθέαση: Σκληρή η μάχη GNTM με Άγριες Μέλισσες – Ποιος νίκησε

Τηλεθέαση: Σκληρή η μάχη GNTM με Άγριες Μέλισσες – Ποιος νίκησε
GNTM - Άγριες Μέλισσες Star - ANT1

Τα ποσοστά των δύο προγραμμάτων, που προβλήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας, ήταν πάρα πολύ κοντά. Τι ποσοστά τηλεθέασης κατέγραψε το ριάλιτι μόδας και η δραματική σειρά εποχής.

Κάθε Δευτέρα βράδυ δίνεται μεγάλη μάχη τηλεθέασης ανάμεσα στα δύο δυνατά τηλεοπτικά προγράμματα της φετινής σεζόν, του ριάλιτι μόδας του Star, GNTM 2, και της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, “Άγριες Μέλισσες“.

Την πρώτη μέρα της βδομάδας έχουμε καινούργιο επεισόδιο και στα δύο προγράμματα, επομένως το ριάλιτι και η σειρά “κονταροχτυπιούνται” για την πρώτη θέση στην prime time ζώνη.

Και τα δύο, όμως, καταφέρνουν να βρίσκονται ψηλά στην τηλεθέαση και να αφήνουν πίσω τους όλα τα υπόλοιπα προγράμματα των άλλων καναλιών, με τον ανταγωνισμό να υπάρχει μόνο μεταξύ των δύο.

Το βράδυ της Δευτέρας, είχαμε ένα πολύ αισθησιακό επεισόδιο στο GNTM 2, με τη φωτογράφιση των κοριτσιών ως σέξι νοικοκυρές στην κουζίνα, το οποίο καθήλωσε τους τηλεθεατές.

Από την άλλη, είχαμε νέες ανατροπές και εξελίξεις στην ιστορία των ηρώων στο Διαφάνι, του χωριού των “Άγριων Μελισσών” που είναι γεμάτο μυστικά, έρωτες, φόνους και ίντριγκες.

Ήταν και τα δύο πολύ κοντά, με το GNTM να κερδίζει στο δυναμικό κοινό και τις “Άγριες Μέλισσες” στο γενικό σύνολο.

Τι τηλεθέαση σημείωσαν

Δυναμικό κοινό

GREECE’S NEXT TOP MODEL 33,1%

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 28,2%

Γενικό σύνολο

GREECE’S NEXT TOP MODEL 23,3%

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 29,6%

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version